Robert Pattinson & FKA Twigs: Μία από τις σπάνιες φορές που μιλά ο ένας για τον άλλον

Μια σχέση που αποτελούσε μυστήριο, ήρθε στο φως για να μας υπενθυμίσει ότι «ο έρωτας δεν κρύβεται». Ο διάσημος ηθοποιός Robert Pattinson και η ταλαντούχα τραγουδίστρια FKA Twigs διατηρούν σχέση εδώ και δύο χρόνια και η απόφασή τους να αποκαλύψουν ότι είναι ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιωθεί με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση,

στο Met Gala. Γιατί ενώ σε όλο τον κόσμο η ιδέα του ταιριαστού αυτού ζευγαριού είναι αγαπητή, επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν με το σταγονόμετρο λεπτομέρειες της σχέσης τους και περιορίστηκαν σε μια μικρή δήλωση; Μάλλον για να διαλύσουν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει οριστικά.

Ο Robert Pattinson δήλωσε πως την θαυμάζει και ότι είναι καταπληκτική τραγουδίστρια. Η FKA Twigs με τη σειρά της δήλωσε πως είναι παράξενο να ασχολείται ο κόσμος μαζί σου λόγω της σχέσης σου, παράλληλα όμως η θετική ενέργεια που παίρνεις από αυτήν σε κάνει να νοιώθεις ότι αξίζει τον κόπο να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε.

Ο Robert Pattinson, γνωστός για τις κατακτήσεις του, ήρθε με απλά λόγια να εκφράσει την αγάπη του για εκείνη και η FKA Twings εξέφρασε φανερά την ευτυχία της.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: FKA Twigs, Robert Pattinson, εμφάνιση, σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα