Jennifer Lawrence: Πριν τα υπέρογκα ποσά, μοιραζόταν το φαγητό της με αρουραίους

Οι άνθρωποι εκκινούν όλοι από την ίδια βάση ως προς τις ευκαιρίες. Αυτό που διαφέρει στην πορεία τους είναι τα μέσα που βρίσκουν, το θάρρος τους, το μέγεθος του φόβου τους και το background τους. Υπάρχουν αυτοί που έχουν τα λεφτά των γονιών τους για να πορευτούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοί που από το πρώτο τους βήμα ξέρουν ότι πρέπει να βασιστούν στις δυνάμεις τους. Η Jennifer Lawrence είναι μια κοπέλα που

ανήκει εδώ.

Όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ήξερε ότι δεν θα το κατάφερνε αν έμενε στο Λούισβιλ του Κεντάκι με την οικογένεια της. Οπότε μάζεψε τα πράγματα της και πήγε στη Νέα Υόρκη. Το οικονομικό στάτους της πολιτείας ήταν τέτοιο που ήξερε ότι με τα λεφτά που της έστελναν οι γονείς της δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και με συνθήκες ζωής που ήταν και αρκετά επικίνδυνες από θέμα ασθενειών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NPR, η Jennifer Lawrence αποκάλυψε ότι μοιραζόταν το σπίτι της με μικρούς επισκέπτες. Κι όχι μόνο το σπίτι της.

«Με μεγάλωσαν αρουραίοι στην ουσία. Αυτό σε κάνει πιο σκληρό. Και ήμουν στο σημείο που κυριολεκτικά μοιραζόμουν φαγητό με αρουραίους. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Αν ένας αρουραίος είχε δαγκώσει το ψωμί μου, τις πρώτες μέρες που ήμουν εκεί θα αηδίαζα κα θα πέταγα το ψωμί. Αλλά τελικά, απλώς έκοβα το σημείο που είχε δαγκώσει ο αρουραίος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα