Χριστουγεννιάτικα δώρα από σπίτι!

Πείτε χρόνια πολλά με δωράκια φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Ξέρετε πόσο αγαπάμε εδώ στο Jenny.gr το DIY; Οπότε είναι λογικό να είμαστε υπέρμαχοι του motto «Φτιάξε το μόνος σου» και για τα Χριστούγεννα. Το budget μπορεί φέτος να είναι πολύ περιορισμένο για τα δωράκια που θέλετε να κάνετε, όμως με λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και καλή διάθεση θα καταφέρετε να ευχαριστήσετε τους δικούς

σας ανθρώπους με χειροποίητες και σπιτικές δημιουργίες.

Να μερικές ιδέες για σπιτικά δωράκια που θα εκτιμηθούν αφού θα είναι μοναδικά και θα έχουν φτιαχτεί με αγάπη και φροντίδα!

Φαγώσιμα δώρα

Φτιάξτε τις δικές σας μαρμελάδες, σάλτσες, dips ή πίκλες λαχανικών και βάλτε τα μέσα σε παραδοσιακά βαζάκια δεμένα με όμορφες κορδέλες ή στάχια.Φτιάξτε μπισκότα με κανέλα και άλλα μπαχαρικά ή τζίντζερ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή τσουρέκια. Κάντε δώρο το χριστουγεννιάτικο γλυκό που φτιάχνετε καλύτερα αφού το βάλετε μέσα σε ένα όμορφο εορταστικό κουτί.Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δημιουργήστε με τα προϊόντα σας και με μερικά έξτρα που θα αγοράσετε όπως ρόφημα σοκολάτας, ένα υπέροχο καλάθι π.χ. για το πρωινό των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Διακοσμητικά

Δημιουργήστε τα δικά σας κεριά. Είτε από παλιά κεριά που ήδη έχετε, είτε αγοράζοντας κερί που θα λιώσετε από κάποιο κατάστημα με είδη χόμπι. Αρωματίστε τα διακριτικά με ένα χριστουγεννιάτικο έλαιο και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβά κεριά που υπάρχουν στην αγορά.Εάν κρύβετε ένα μικρό καλλιτέχνη μέσα σας μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάποιο διακοσμητικό ή εορταστικά στολίδια από πηλό. Διαλέξτε αυτόν που προορίζεται για παιδιά και στεγνώνει χωρίς να χρειάζεται ψήσιμο.Φτιάξτε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι από κλαδιά και γκι που μπορείτε να βρείτε σε μια εξόρμηση σας στη φύση ή από άλλα υλικά που έχετε στο σπίτι. Ένα υπέροχο δώρο που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη.

Αναμνηστικά

Ένα καλό δώρο που θα εκτιμηθεί π.χ. από τους παππούδες-γιαγιάδες της οικογένειας είναι ένα άλμπουμ ή ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες από τα εγγόνια τους. Κάντε ένα όμορφο κολλάζ από φωτογραφίες και τυπώστε το σε γυαλιστερό χαρτί ώστε να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα.Φτιάξτε κορνίζες ανακυκλώνοντας υλικά που έχετε στο σπίτι, μπλέκοντας π.χ. ξύλο, bamboo,με ύφασμα. Βάλτε μια όμορφη φωτογραφία της καλύτερης φίλης σας από κάποια αγαπημένη σας έξοδο ή ταξίδι και δωρίστε την.

Οι ιδέες είναι ατελείωτες μη ξεχάσετε να δώσετε έξτρα σημασία στην παρουσίαση και σίγουρα θα ανταμειφθείτε με μεγάλα χαμόγελα!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: DIY, xmas gifts, δώρα, Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα