Hollywood Moments: Τα 9+1 στιγμιότυπα της εβδομάδας

Η καθημερινότητα των stars!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Kate Winslet

Nέα Υόρκη, 25/2

Γυρίσματα για τη νέα της ταινίας Collateral Beauty στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε η Kate Winslet -ανάμεσά τους, μια σκηνή σε παγοδρόμιο, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Enrique Murciano, με τον οποίο μάλιστα αντάλλασσαν και φιλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries Gerard Butler

Νέα Υόρκη, 24/2

Πρεμιέρα έκανε η νέα ταινία του 46χρονου ηθοποιού Gods Of Egypt στο AMC Loews Lincoln Square της Νέας Υόρκης. Ο Gerard Butler επέλεξε κοστούμι Ermenegildo Zegna Couture.

Δείτε περισσότερα Galleries Duchess of Cambridge

Εδιμβούργο, 24/2

Η Δούκισσα Catherine επέδειξε τις ικανότητές της στο τένις, παίζοντας μαζί με τη μητέρα του Andy Murray, Judy, στα πλαίσια ενός εργαστηρίου, με οικοδέσποινα τη δεύτερη.

Δείτε περισσότερα Galleries Elizabeth Olsen

Mιλάνο, 24/2

Εντυπωσιακή εμφανίστηκε έξω από το fashion show του οίκου Gucci στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η 27χρονη ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα Galleries Antonio Banderas

Λος Άντζελες, 25/2

Ο 55χρονος ηθοποιός διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης με την 36χρονη σύντροφό του, Nicole Kimpel σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε στο Λος Άντζελες, στα πλαίσια του Italian Film Fest.

Δείτε περισσότερα Galleries Reese Witherspoon &Jim Toth

Λος Άντζελες, 24/2

Το ζευγάρι, που τον επόμενο μήνα θα γιορτάσει την πέμπτη επέτειο του γάμου του, απαθανατίστηκε σε τρυφερό στιγμιότυπο, κατά τη διάρκεια μίας εξόδου του στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Amy Adams &Darren Le Gallo

Beverly Hills, 24/2

Eνόψη της βραδιάς των Όσκαρ, η Amy Adams και ο σύζυγός της Darren Le Gallo απαθανατίστηκαν να κάνουν αγορές και να παίρνουν ρούχα από καθαριστήριο στο Beverly Hills.

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Swift

Hollywood, 24/2

Aγορές στη Melrose Place στο δυτικό Hollywood έκανε η 26χρονη τραγουδίστρια, που πρόσφατα βοήθησε έναν θαυμαστή της να σπάσει το ρεκόρ φιλανθρωπίας στο κολέγιό του, δωρίζοντας 1,989 δολάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries Camila Alves &Matthew McConaughey

Beverly Hills, 25/2

To ζευγάρι παρευρέθηκε σε ετήσιο φιλανθρωπικό κάλεσμα στο Montage Hotel το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε περισσότερα Galleries Mickey Rourke

Λος Άντζελες, 25/2

Σε μία casual βόλτα με τον σκύλο του στη Καλιφόρνια απαθανατίστηκε ο 63χρονος ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Amy Adams, Antonio Banderas, Camila Alves, Duchess Of Cambridge, Gerard Butler, Hollywood, Matthew McConaughey, Mickey Rourke, pics of the week, Reese Witherspoon, Taylor Swift, καθημερινές στιγμές

Keywords
Τυχαία Θέματα