DIY ideas για το 2016

Οι DIY κατασκευές για τη διακόσμηση του σπιτιού είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένες όχι μόνο λόγω του χαμηλού τους κόστους αλλά και γιατί πρόκειται για μία ευχάριστη διαδικασία με την οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τη δημιουργικότητα του. Επίσης αποτελούν μία καλή λύση για εκείνους που επιθυμούν κάτι δυσεύρετο για τη διακόσμηση αλλά και για την ανανέωση ενός αντικειμένου ακόμα και επίπλου. Οι ιδέες είναι αμέτρητες και η φαντασία ανεξάντλητη. Δείτε τις παρακάτω προτάσεις

που μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε και εμπνευστείτε για ακόμη περισσότερες.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Εκτυπώστε δωρεάν ένα ημερολόγιο 2016 με χαρούμενα χρώματα και μοτίβα για να ομορφύνει το home office κρατώντας σας πάντα οργανωμένους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φτιάξτε αρωματικά κεριά σε φλυτζάνια για να διακοσμήσετε το coffee table. Δείτε εδώ τις οδηγίες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε ταπετσαρίες σε διάφορα μοτίβα και περάστε τες σε vintage κορνίζες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το ψυγείο είναι παλιό ανανεώστε την εικόνα του με μία ταπετσαρία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε ένα διακοσμητικό για τον τοίχο με το μονόγραμμα σας. Βρείτε το σε μορφή από φελιζόλ σε ειδικά καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Προμηθευτείτε ένα χρωματιστό σπρέι, πλαστικά λουλούδια, πιστόλι σιλικόνης και χρωματιστό σπάγκο ή κορδέλα. Βάψτε το μονόγραμμα. Κόψτε τα λουλούδια αν είναι σε μπουκέτο και ρίξτε κόλλα στις άκρες καρφώνοντας τες στο φελιζόλ μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Περάστε το σπάγκο και κρεμάστε το σε τοίχο ή πόρτα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βρείτε ένα ξερό κλαδί και κρεμάστε με σπάγκο ασπρόμαυρες φωτογραφίες για να διακοσμήσετε έναν άδειο τοίχο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κρατήστε τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια και βάψτε τα με διάφορα χρώματα που θα βρείτε σε ειδικά καταστήματα, μετατρέποντας τα σε μικρά βάζα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε ένα «παζλ» στον τοίχο με ξύλινα κουτιά σε διάφορες διαστάσεις και αποθηκεύστε σε αυτά τα μικροαντικείμενα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, DIY, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα