Όταν τα καλτσάκια γίνονται ένα stylish αξεσουάρ

Πιθανότατα ανήκει στα trends που θεωρούνται μπανάλ και κάπως άκομψα, η μόδα όμως δε γνωρίζει από κανόνες. Το να φορέσετε ένα ζευγάρι stylish πέδιλα σε συνδυασμό με κάλτσες μπορεί να σας ακούγεται κάπως τρελό, εκτός όμως του ότι πλέον το συναντάμε σε κάθε ενημερωμένο street style look, το βασικό είναι ότι σας επιτρέπει να φορέσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα ακόμα και τις πρωινές ώρες, αφού ο συγκεκριμένος συνδυασμός τα κάνει να φαίνονται πολύ πιο casual! Να ένας πολύ καλός λόγος για να το τολμήσετε.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε

πιο basic και ουδέτερους τόνους στο υπόλοιπο look και αφήστε το συγκεκριμένο συνδυασμό να κλέψει την παράσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα total grey σύνολο αποτελεί τον τέλειο καμβά για να αναδείξετε ένα ζευγάρι πέδιλα σε πιο έντονο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα ζευγάρι περίτεχνα ψηλοτάκουνα πέδιλα και συνδυάστε τα με κάλτσες σε neutral απόχρωση. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη ένα εκκεντρικό item, όπως μια φούστα με έντονο pattern, για ακόμα πιο edgy look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το συγκεκριμένο trend μπορεί να γίνει εξαιρετικά chic αν διατηρήσετε μια μονοχρωμία στην εμφάνισή σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για πιο αρμονικό αποτέλεσμα, ταιριάξτε τον τόνο του outfit σας με ίδια απόχρωση στα παπούτσια και σκουρόχρωμο καλσόν ή κάλτσες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν πάλι νιώθετε πιο extreme και επιλέξετε παπούτσια σε έντονη απόχρωση, δημιουργήστε contrast με κάλτσες σε πιο σκούρο χρώμα, ώστε να τα αναδείξετε καλύτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πηγαίνετε το συγκεκριμένο trend ένα βήμα πιο πέρα φορώντας knee high socks, για ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπορείτε να το υιοθετήσετε ακόμη και με platforms shoes.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μη φοβηθείτε λοιπόν να πειραματιστείτε με το συγκεκριμένο στιλ. Το πολύ πολύ να δημιουργήσετε matching outfits με την κολλητή σας, ώστε να νιώθετε πιο άνετα!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: streetstyle, styling tips, trend, αξεσουάρ, κάλτσες, πέδιλα, ψηλοτάκουνα

Keywords
Τυχαία Θέματα