H&M: Black Tie Party

18:46 9/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Υποδέχτηκε την Conscious & Conscious Exclusive σειρά ρούχων.

Χθες το βράδυ στο κατάστημα της Η&Μ, στην οδό Ερμού 54 εκλεκτοί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο exclusive Black Tie Party που πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα των συλλογών Conscious & Conscious Exclusive.
Οι

επιρροές της Exclusive συλλογής είναι η λάμψη και το bohem στιλ. Σε ένα σκηνικό που συνδύασε μόδα με black tie props, μουσική των «Πλαστελίνη» και χορό από τη χορευτική ομάδα του Πάνου Ξυλά. Ξεχώρισε η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία χόρεψε και τραγούδησε την νέα της επιτυχία «Σε ένα όνειρο».
Όσοι παρευρέθηκαν εκεί είχαν την δυνατότητα να δουν την συλλογή φορεμένη από τους: Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Πετρουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λυδία Παπαιωάννου, Μαρία Ηλιάκη, Μύρωνας Στρατής, Τζένη Θεωνά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι αυτοί στήριξαν και την πρωτοβουλία της Η&Μ για ανακύκλωση ρούχων, φέρνοντας τα παλιά τους ρούχα για ανακύκλωση.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Νικολέτα Ράλλη, ο Άλεξ Κάβδας, ο Σπύρος Μαργαρίτης από τα MTV news και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD.
Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και ο 1ος Instameet fashion διαγωνισμός που έφερε κοντά Instagramers και bloggers να φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν με τις νέες συλλογές Conscious & Conscious Exclusive.
Οι συλλογές θα διατίθενται από τις 10 Απριλίου. Η Conscious σε όλα τα Η&Μ καταστήματα και η Conscious Exclusive σε περίπου 150 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 από τις 10 Απριλίου και στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20 από τις 12 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα