Συνταρακτικές εικόνες: Καρέ καρέ ο ξυλοδαρμός του Αλβανού φονιά Ιλίρ Καρέλι

18:20 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τις φυλακές Νιγρίτας που απεικονίζουν τον ξυλοδαρμό του Αλβανού κακοποιού Ιλίρ Καρέλι.

Μετά την δολοφονία του του σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο 42χρονος κακοποιός μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην ιστοσελίδα tovima.gr, φωτογραφίες από το εσωτερικό κύκλωμα των φυλακών Νιγρίτας όπου απεικονίζεται ο Ιλίρ Καρέλι κατά τις πρώτες

στιγμές που μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο αποθανόντας κακοποιός φαίνεται να είναι περιτριγυρισμένος από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Μάλιστα, ένας υπάλληλος των φυλακών είχε αναφέρει στην κατάθεση του ότι είχαν υποδεχτεί τον Καρέλι «με άγριες διαθέσεις».

Αρχικά, ο Αλβανός βαρυποινίτης φαίνεται σε καλή κατάσταση, από τις φωτογραφίες του κλειστού κυκλώματος. Αργότερα μεταφέρθηκε στο δωμάτιο υποδοχής όπου έμεινε για 2 ώρες και 42 λεπτά. Στη συνέχεια ο κακοποιός φαίνεται να είναι χωρίς μπλούζα και καταβεβλημένος ενώ οι σωφρονιστικοί τον σέρνουν μέχρι το κελί του.

Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα εξέταζαν οι Αρχές προκειμένου να ανακαλύψουν το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. Τέλος, κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του Ιλίρ Καρέλι είναι δεκαπέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι και απόν τους οχτώ που έχουν απολογηθεί, προφυλακίστηκαν οι έξι. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απολογία των υπόλοιπων επτά υπαλλήλων.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα