Πέτρος Κωστόπουλος: Ποιος το διέδωσε πρώτος ότι η Ζέτα «έκλεισε» για πρωινό; [βίντεο]

18:44 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στο περιοδικό Celebrity και τα όσα είπε για το αν τελικά θα κάνει πρωινό, αλλά και όσα της είχαν καταλογίσει πριν λίγο καιρό που ήταν έντονη η φήμη ότι θα αντικαταστήσει το Πρωινό mou, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Σε μια αποστροφή του λόγου της η Ζέτα δείχνει ενοχλημένη για όσους την είπαν ανήθικη που πάει να φάει τη δουλειά κάποιων ανθρώπων και αναφέρει ότι ποτέ δεν μίλησε με το MEGA

για να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Η κουβέντα της ήταν όπως λέει στο περιοδικό μόνο για το Just The 2 Of Us. «Αν αποφασίσουμε με το κανάλι να κάνω κάτι άλλο θα το ανακοινώσω εγώ. Επί τρεις ημέρες αναπαράγονταν σε έντυπα ότι είμαι ανήθικη και ότι θα κλέψω την θέση κάποιου άλλου. Είναι προσβολή για τους δικούς μου».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τότε επιβεβαίωσε ότι η Ζέτα, όπως και η ίδια ανέφερε τόσο στη συνέντευξη όσο και στο Πρωινό mou όταν είχε βγει πριν από ένα μήνα περίπου, έχει μιλήσει με το κανάλι για κάποιο σόου για την επόμενη χρονιά και ένα σίριαλ και είπε ότι «κάποιος το διέδωσε πρώτος για το πρωινό. Εγώ θα ήθελα ένα πράγμα: ποιος το είπε πρώτος;»

Δείτε τα όλα στο βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα