Golden vibes: Χρυσές αποχρώσεις απογειώνουν το στιλ σας

Ανήκει στην χρωματική παλέτα των metallics καθώς και στις αποχρώσεις που θεωρούμε κατά κύριο λόγο «βραδινές». Το χρυσό χρώμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι αναμφίβολα ο πιο εύκολος τρόπος να δώσετε στο στιλ σας μια νότα πολυτέλειας χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι too much. Ιδανικός συνδυασμός με αποχρώσεις όπως το λευκό, το κόκκινο αλλά και το graphic grey, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθεί απ” όσο νομίζατε.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επενδύστε σε μια maxi φούστα σε gold τόνους, η οποία μπορεί να φορεθεί είτε με sneakers

και flat για τις πρωινές σας εμφανίσεις είτε με ψηλοτάκουνα για εντυπωσιακές βραδινές εξόδους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα high waisted παντελόνι θα κάνει τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο κομψή, ενώ αν επιλέξετε μια απόχρωση στους τόνους του χρυσού θα κερδίσετε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε μια φούστα σε pencil γραμμή και χρυσή απόχρωση με ένα λευκό πουκάμισο για το πιο fresh αποτέλεσμα, ιδανικό ακόμη και για το γραφείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και μια πιο διακριτική προσθήκη όπως μια χρυσή λεπτομέρεια στο εσωτερικό των ρούχων σας ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε gold αποχρώσεις θα κάνει την απαραίτητη αίσθηση πολυτέλειας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα cropped παντελόνι σε χρυσή απόχρωση με ενδιαφέροντα μοτίβα θα αντικαταστήσει τα κλασικά skinny jeans με τον πιο glamorous τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιο basic τόνοι όπως το γκρι και το μαύρο «δένουν» υπέροχα με το έντονο χρυσό, δημιουργώντας την πιο glamorous αντίθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε items με χρυσές λεπτομέρειες ή ένα αξεσουάρ στη συγκεκριμένη απόχρωση, ώστε να το ενσωματώσετε στο outfit σας χωρίς να το κυριεύσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια πιο «dirty» απόχρωση του χρυσού θα αναβαθμίσει το look σας χωρίς να «φωνάζει».

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρυσά ψηλοτάκουνα με outfit σε πιο basic αποχρώσεις ώστε να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα jacket σε έντονη χρυσή απόχρωση θα γίνει σημείο αναφοράς χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι παραπάνω.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: metallic αποχρώσεις, Street Style, styling tips, χρυσο χρώμα

Keywords
Τυχαία Θέματα