Concealer: Ο εχθρός των ρυτίδων ή μήπως όχι;

Καθώς περνούν τα χρόνια, η περιοχή των ματιών είναι αυτή που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών σπάει και δημιουργείτε το γνωστό σε όλες μας «πόδι χήνας».
Όταν εφαρμόζονται διάφορα προϊόντα στη συγκεκριμένη περιοχή, οι ρυτίδες μπορεί να φαίνονται πιο έντονα, από κάθε άλλη φορά. Γι αυτό πρέπει στο συγκεκριμένο σημείο να επιλέγουμε τα σωστά προϊόντα, να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένη ποσότητα και να τα εφαρμόζουμε με συγκεκριμένη τεχνική.
Το concealer

είναι το προϊόν που καλύπτει τους μαύρους κύκλους και όλα τα σημάδια στην περιοχή των ματιών.
Αν έχετε ρυτίδες στα μάτια σας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε concealer σε υγρή μορφή. Η ποσότητα πρέπει να είναι μικρή, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται γραμμές με το προϊόν. Επίσης καλό είναι να απλώνετε το προϊόν με το δάχτυλό σας, κάνοντας απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. Αν μετά από πέντε λεπτά παρατηρήσετε ότι έχουν δημιουργηθεί γραμμές, με ένα μικρό πινέλο πουδράρετε ελαφρώς την περιοχή, αφού πρώτα έχετε στρώσει ξανά το concealer με το δάχτυλό σας.

Extra Tip: Όταν πάτε να αγοράσετε concealer, δώστε προσοχή και στην απόχρωση που θα επιλέξετε. Θα πρέπει να καλύπτει τους μαύρους κύκλους σας. Ζητήστε να το δοκιμάσετε στο κατάστημα, πριν την αγορά του!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Estée Lauder ‘Double Wear’ Stay-in-Place Flawless Wear Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Lancome Effacernes Waterproof Long-Lasting Undereye Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Clinique All About Eyes Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

YSL, Touche Éclat Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Bobbi Brown, Intensive Skin Serum Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Mac Select Cover-up Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Maybelline, Fit Me Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Christian Dior Dior skin star concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: concealer, makeup, makeup για γυναικες ανω των 40, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40, καλυψη ματιων, καλυψη ρυτιδων, μάτια, πόδι χήνας, ρυτίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα