Color idea: Χώροι με κοινό χαρακτηριστικό το λιλά

Tο λιλά χρώμα είναι διαχρονικό, διακριτικό και αριστοκρατικό, άρα και μία κατάλληλη επιλογή στο κομμάτι της διακόσμησης. Μπορεί να ενταχθεί μόνο του αποκλειστικά στο χώρο αλλά και σε συνδυασμό με άλλα, όπως το πράσινο παστέλ, το ροζ, το γκρι και το λευκό χαρίζοντας την απαραίτητη αισθητική τόσο στο κλασσικό όσο και στο μοντέρνο design. Η απαλή απόχρωση του μωβ

εκπέμπει πάντα ηρεμία, γαλήνη και την αίσθηση της καθαριότητας, επομένως θεωρείται ιδανική για κάθε σημείο του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε την από τους τοίχους μέχρι και τα έπιπλα, ανάλογα με τα σημεία που θέλετε να τονίσετε.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Καθιστικό με μοντέρνο design σε λευκές και υπόλευκες αποχρώσεις. Το λιλά στον τοίχο και η φωτεινότερη απόχρωση στο τζάκι ενισχύει την αισθητική του χώρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία εύκολη ανανέωση που μπορεί κανείς να πετύχει στο καθιστικό είναι η αλλαγή στις κουρτίνες. Το μοβ χρώμα ταιριάζει απόλυτα στο κλασσικό decor & design χαρίζοντας μία elegant πινελιά στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το απόλυτο girly home office είναι αυτό που εκπέμπει ρομαντισμό, κομψότητα και ένα αριστοκρατικό ύφος. Το λιλά είναι η ιδανική απόχρωση για την επίτευξη του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το minimal decor δεν αγαπά μόνο τα ουδέτερα χρώματα. Λίγες λιλά πινελιές αρκούν να «σπάσουν» την μονοτονία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το λιλά σε αποκλειστικότητα μπορεί να συνθέσει έναν απόλυτα ρομαντικό χώρο συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία με κλασσικά. Το μυστικό στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στον τοίχο καθώς επιλέχθηκε μία ταπετσαρία με λιλά μπαρόκ μοτίβα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η τεχνική ombre στους τοίχους είναι ένα trend που αγαπήθηκε και παραμένει επίκαιρο. Το λιλά είναι μία ιδανική επιλογή για ένα διακριτικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για ένα εκκεντρικό και συγχρόνως μοναδικό στιλ στο κλασσικό decor η λιλά απόχρωση είναι κατάλληλη καθώς συνδυάζεται άψογα με τις αποχρώσεις του ξύλου.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, μοβ, σπίτι, χώροι

Keywords
Τυχαία Θέματα