Τα κρόσσια μπαίνουν στο παιχνίδι του στιλ

Ανήκουν στα trends που επιστρέφουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη μόδα, ενώ αποτελούν μια πινελιά ικανή να μεταμορφώσει οποιοδήποτε item και look. Μέσα στο γενικότερο ’70s πλαίσιο της σεζόν, τα κρόσσια επιστρέφουν για να κάνουν τα outfits σας πολύ πιο ενδιαφέροντα. Επιλέξτε τα για εγγυημένο cool αποτέλεσμα με boho αέρα και free spirited αισθητική!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα cardigan σε χακί απόχρωση με λεπτομέρειες από κρόσσια ταιριάζει ιδανικά με ένα εντυπωσιακό καπέλο, για

στιλ με boho αισθητική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντί για μια απλή maxi φούστα επιλέξτε ένα item με κρόσσια, για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν δε θέλετε να συμπεριλάβετε τα κρόσσια στο outfit σας, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας ένα αξεσουάρ με το συγκεκριμένο διακοσμητικό στοιχείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια απλή μαύρη ζακέτα αποκτά αμέσως πολύ περισσότερο στιλ εάν διαθέτει fringed τελείωμα, κάτι που μπορείτε να επιτύχετε εύκολα και με την τεχνική του DIY.

Δείτε περισσότερα Galleries

Top με λεπτομέρειες από κρόσσια, ΒΟ2, Love boutique.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είτε επιλέξετε mini φούστα είτε μια σε midi μήκος, το σίγουρο είναι πως αν διαθέτει κρόσσια θα δώσει περισσότερη κίνηση και boho αέρα στην εμφάνισή σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα ανοιξιάτικο jacket με λεπτομέρειες από κρόσσια για να δώσετε αυτόματα ένα rodeo twist στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε με το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο, ώστε να εξισορροπήσετε τον εκκεντρικό χαρακτήρα της fringed φούστας σας. Ιδανικό outfit για μια stylish βόλτα με το ποδήλατό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: boho look, fringed, Street Style, styling tips, κρόσσια

Keywords
Τυχαία Θέματα