8 looks για ψηλόλιγνους σωματότυπους

Ας το παραδεχτούμε! Οι ψηλόλιγνοι σωματότυποι είναι αυτοί που μπορούν να υποστηρίξουν τα περισσότερα στιλ. Από κοντά shorts μέχρι maxi φορέματα και από στενές μέχρι και φαρδιές γραμμές. Το μόνο που πρέπει να προσέχει η κάθε μία από εσάς που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι η στάση του σώματος. Οι άχαρες κινήσεις αλλά και το καμπούριασμα είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι που σας κάνουν να δείχνετε άχαρες. Επομένως αποκτήστε περισσότερη αυτοπεποίθηση διαμορφώνοντας ένα στιλ που απευθύνεται μόνο για εσάς. Οι επόμενες 8 celebrities δίνουν τις καλύτερες ιδέες για βραδινές και street εμφανίσεις.

1
ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι midi φούστες κολακεύουν τις ψηλές γυναίκες, όπως στην περίπτωση της Cara Delevingne.

Δείτε περισσότερα Galleries

Tα μακριά γιλέκα είναι αυτά που απευθύνονται κυρίως σε ψηλές και αδύνατες γυναίκες. Η Gigi Hadid εκμεταλλεύεται και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της με ένα μαύρο crop top.

Δείτε περισσότερα Galleries

Tα εφαρμοστά και Midi φορέματα αναδεικνύουν την φιγούρα της Gwyneth Paltrow. Αυτό δε σημαίνει ότι μία πιο κοντή γυναίκα δεν μπορεί να το φορέσει. Θα πρέπει όμως να προσέξει να μην έχει έντονη περιφέρεια και παχουλές γάμπες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι ζιπ κιλότ δείχνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες πάνω σε μία ψηλόλιγνη γυναίκα. Η Kendall Jenner είναι το απόλυτο παράδειγμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα maxi φορέματα όπως αυτό της Nicole Kidman καλώς ή κακώς κολακεύουν περισσότερο τις ψηλές γυναίκες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μακριά παλτό σε συνδυασμό με midi φούστες και ankle boots χρειάζονται ένα ψηλόλιγνο σωματότυπο για να αναδειχθούν όπως αυτό της Olivia Palermo.

Δείτε περισσότερα Galleries

Oι 50’s φούστες λόγω του μεγάλου όγκου τους υποστηρίζονται άψογα από τις αναλογίες της Taylor Swift. Μία πιο μικροκαμωμένη γυναίκα κινδυνεύει να «χαθεί» στο ρούχο.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Paris Hilton συνδυάζει μία mini φούστα με μπότες λίγο πιο πάνω από το ύψος των αστραγάλων, κάτι που δε θα έδειχνε το ίδιο εντυπωσιακό σε κάποια γυναίκα με κοντά πόδια και παχουλές γάμπες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, στιλ, ψηλόλιγνος σωματότυπος

Keywords
Τυχαία Θέματα