After office drink: που να πάτε για ένα γρήγορο ποτό μετά τη δουλειά

Για πολλούς είναι το καλύτερο ποτό, το πιο χαλαρωτικό και άνετο, χωρίς άπειρες συνεννοήσεις και απανωτά τηλέφωνα. Αβιάστα drinks μετά από μια κουραστική μέρα και κουβέντες με συναδέλφους που κάνουν την παρέα ανυπόφορη για τους υπόλοιπους. Ή πάλι ένα meeting φίλων που κάνουν τις καθημερινές ιδανικές για συζήτηση και αποφόρτιση.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Bottega

Κλασσικός πλέον σταθμός στα Βόρεια, με ευέλικτο concept που μας δίνει την ευκαιρία μιας αξιοπρεπούς λίστας κρασιών και πιάτων που μπορούν να τα συνοδεύσουν. Γύρω σας

θα δείτε ανθρώπους που είτε κάνουν κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, είτε σαν εσάς χαλαρώνουν μετά τη μέρα τους στο γραφείο.

Φραγκοκλησιάς 3Α και Γρανικού, Μαρούσι, 2106100288.

Δείτε περισσότερα Galleries Gaspar Food &Mood

Decor μητροπολιτικής αύρας και uptempo ενέργεια στο κομβικό σημείο συνάντησης του Ψυχικού. Μικρά και μεγάλα τραπέζια για όλες τις παρέες και γευστικά συνοδευτικά πιάτα σας περιμένουν στο κοσμικό all day bar.

Με την κάρτα του Secret Club θα εξασφαλίσετε 10 % έκπτωση σε λογαριασμό φαγητού αποκλειστικά για τα μέλη.

Λ. Δημ. Βασιλείου & Λυκούργου,
Φάρος Ψυχικού.

Δείτε περισσότερα Galleries Κύριος

Η Πλατεία Μαβίλη είναι ένα από τα αγαπημένα after office meet points. Ο Κύριος, με το buffering με δέρμα στη μπάρα, μας προδιαθέτει για ένα απολαυστικό ποτό και ίσως υποκύψουμε σε ένα ακόμα check in, μιας και το μέρος έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να γίνει από τα κορυφαία insta-hits της πόλης.

Δορυλαίου 4, Πλατεία Μαβίλη. Τηλ. 210 6400615.

Δείτε περισσότερα Galleries City Bar des Theatres Athens

Μέσα στη Στοά του City Link νιώθεις πως τα Χριστούγεννα είναι κάθε μέρα. Το τελευταίο bar που ξεχωρίσαμε είναι το City Bar που εκτός από ιδανικό για special brunch, είναι και το πλέον κατάλληλο για ένα ποτό μετά το γραφείο.

Ευχάριστη και cozy ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα πιάτα και αξιοσημείωτα ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

Τηλ. 210 3211315

Δείτε περισσότερα Galleries Vintage

Ατμοσφαιρικό wine bar & bistro, με οινο-συλλογή που φτάνει στις 200 ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα (100 και βάλε σε ποτήρι) και μεσογειακά συνοδευτικά πιάτα ανάλογα με το τι θα πιείτε. Δοκιμάσαμε πιτάκια με μπέικον και πραλίνα και μας ενθουσίασαν.

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
Tηλ: 2130296570

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bar, γραφείο, έξοδος, ποτό

Keywords
Τυχαία Θέματα