6 κομμάτια που θα απογειώσουν το στυλ σας

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία για να φαίνεστε πάντα καλοντυμένη και μέσα στη μόδα. Οι τάσεις της σεζόν- που έχει όλα τα στυλ- μεταφέρονται στο street style και μας βοηθάνε να επιλέξουμε δημιουργίες που μετατρέπονται σε statement pieces, και μπορούν να δώσουν έναν άλλο αέρα σε κάθε σας εμφάνιση. Δείτε πως τσάντα clutch μπορεί να

ενταχθεί σε καθημερινά looks, ένα ζιβάγκο να ταιριάξει με κάθε σας επιλογή και ένα παλτό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα outfit.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Extravaganza

Ένα απλό πουκάμισο με oversized μανίκια είναι σίγουρα κάτι ασυνήθιστο και μπορεί να συνδυαστεί με στενά πουλόβερ και midi φούστες.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Λεπτομέρειες με κρόσσια

Με επιρροή από το boho στυλ των 70s, τα κρόσσια έχουν και φέτος τη τιμητική τους, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε casual εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Clutch bags

Τις έχουμε συνηθίσει στη κατηγορία των evening bags, όμως οι τσάντες clutch του φθινοπώρου μεταμορφώνονται με pop στοιχεία και εντάσσονται σε καθημερινά looks.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Snakeskin boots

Επιλέξτε μπότες ή ankle boots που κάνουν το εφέ του snakeskin και απογειώστε το αγαπημένο σας jean.

Δείτε περισσότερα Galleries Ζιβάγκο

Ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να σας λύνει τα χέρια. Συνδυάστε το με μακριά παλτό ή και δερμάτινες φούστες.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Statement Παλτό

Οι έντονες αποχρώσεις και τα pop στοιχεία έχουν και πάλι το πρώτο λόγο στα παλτό της σεζόν, τα οποία μετατρέπονται σε κομμάτια-κλειδιά και φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: key pieces, street style trends, styling tips

Keywords
Τυχαία Θέματα