6 foundation που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας

Τα brands των καλλυντικών της αγοράς αφήνουν στη διάθεσή μας ένα σωρό προτάσεις για το μακιγιάζ μας. Το πρώτο και βασικότερο βήμα για ένα σωστό μακιγιάζ δεν είναι άλλο από το foundation. Γι” αυτό πρέπει να βρείτε το σωστό για τη δική σας επιδερμίδα. Εξ” αιτίας της πληθώρας των διαφορετικών ειδών που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά, η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Πρωτίστως πρέπει να βρείτε τον τύπο επιδερμίδα σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γιατί μην ξεχνάτε ότι το κλίμα, η εποχή αλλά και η ηλικία μεταβάλλουν τις ανάγκες του δέρματος. Έπειτα

έχετε κατά νου τα παρακάτω steps:

Επιλέξτε την σωστή φόρμουλα. Δοκιμάστε το προϊόν και σιγουρευτείτε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα σας.Επιλέξτε την σωστή υφή για εσάς. Κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το προϊόνΒρείτε το σωστό χρώμα για τον δικό σας χρωματικό τόνο. Είναι πολύ βασικό βήμα για ένα φυσικό αποτέλεσμα.1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το Skin Foundation Stick της Bobbie Brown διορθώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας χωρίς να την επιβαρύνει και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από την Beauty Collection του Tom Ford, το Traceless Perfecitng Foundation είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Burberry Velvet Foundation αφήνει μία βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ατέλειες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από τη Chanel δοκιμάστε το Vitalumiere Loose Powder Foundation και νιώστε άνετο με το μακιγιάζ σας. Το προϊόν εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα ενώ δεν «βαραίνει» καθόλου την επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Perfectionist
Youth-Infusing Makeup SPF 25 από την Estēe Lauder σταθεροποιεί, ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Redness Solutions Makeup Broad Spectrum SPF 15. Ένα foundation που βοηθάει στο να κρύψετε τις διχρωμίες ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: foundation, make up, επιδερμίδα, λαμπερό πρόσωπο, ομοιόμορφος χρωματικός τόνος, χρωματικός τόνος

Keywords
Τυχαία Θέματα