Οι νέες σειρές που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2015 [μέρος β’]

Χθες ξεκινήσαμε να σας αναλύουμε μία μεγάλη λίστα με όλες τις πολυαναμενόμενες σειρές των βρετανικών και αμερικάνικων δικτύων. Σήμερα την ολοκληρώνουμε, έτσι ώστε να μην χάσετε καμία!

Wayward Pines (Fox)

Ο Matt Dillon είναι πράκτορας του αμερικανικού Secret Service και ταυτόχρονα πολύ περίεργος για το τι απέγιναν δυο εξαφανισμένοι πρώην συνάδελφοί του. Στην προσπάθειά του να τους εντοπίσει πηγαίνει στη μικρή πόλη Wayward Pines του Idaho. Η πόλη εξωτερικά φαίνεται φυσιολογική. Στην πραγματικότητα, όμως, όλοι συμπεριφέρονται

περίεργα. Σε βαθμό που, ίσως, να απειλείται και η ζωή του, στην προσπάθειά του να βγει από τα όρια της πόλης.

The Slap (NBC)

Το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ελληνοαυστραλού Christos Tsiolkas μεταφέρθηκε αρχικά στην αυστραλιανή τηλεόραση το 2011. Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων είναι το αμερικανικό remake της αυστραλιανής σειράς. Σε ένα πάρτι γενεθλίων, ένα παιδί συμπεριφέρεται άσχημα και κάποιος από τους καλεσμένους το χαστουκίζει. Τότε ξεκινάει το χάος: μηνύσεις, δικαστήρια, οικογενειακή υστερία, μαζικό μαλλιοτράβηγμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ένας Θεός ξέρει τι άλλο.

Wolf Hall (BBC2)

Βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα της Hilary Mantel, το Wolf Hall είναι μια μεγαλόπνοη παραγωγή του BBC2, που αφηγείται σε έξι επεισόδια τη ζωή του Thomas Cromwell στην αυλή του Βασιλιά της Αγγλίας Ερρίκου του 8ου.

Allegiance (NBC)

Πράκτορας της CIA υπηρετεί την πατρίδα του με πάθος, χωρίς να γνωρίζει ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του είναι πρώην πράκτορες της ρωσικής KGB. Για όποιον αναρωτιέται τι του θυμίζει αυτό το σενάριο, η απάντηση είναι: το The Americans, που βρίσκεται ήδη στον τρίτο κύκλο του.

Daredevil (Netflix)

Λίγες πληροφορίες έχουμε για τον Daredevil της Marvel, που θα προβληθεί στο Netflix, στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεργασίας των δυο εταιριών. Ο Charlie Cox (Boardwalk Empire) θα υποδυθεί τον τυφλό δικηγόρο και τιμωρό της νύχτας Matt Murdock. Το κόμικ του Stan Lee έχει ήδη μεταφερθεί μια φορά στη μεγάλη οθόνη.

The post Οι νέες σειρές που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2015 [μέρος β’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα