Colour of 2015: Μία φρέσκια κι αναπάντεχη απόχρωση στο στιλ σας!

Εκ πρώτης όψεως έχει όλα τα «προσόντα» για να φορεθεί τη νέα χρονιά.

Δεν είναι μία απόχρωση που δεν έχετε ξανακούσει, απλά ίσως πρώτη φορά θα γίνει ο πρωταγωνιστής της σεζόν που μας έρχεται και δεν είναι άλλο από το απαλό ροζ σε όλες τις «διακυμάνσεις» του. Οι λάτρεις του girly & romantic στιλ σίγουρα θα έχετε ενθουσιαστεί καθώς όλα δείχνουν πώς φέτος θα είναι η χρονιά σας στιλιστικά και δεν έχετε παρά να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας. Τιμήστε

το παστέλ ροζ σε ολοκληρωτική μονοχρωμία, αξεσουάρ ακόμη και σε ένα μόνο κομμάτι στο ντύσιμό σας. Στην τελευταία περίπτωση μπορείτε να το επιλέξετε κι εσείς που δεν είστε φανατικές ενός κοριτσίστικου outfit. Συνδυάστε το με τα κλασσικά, ρετρό ή rock ρούχα σας και βρεθείτε χρωματικά στο επίκεντρο του 2015 style!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι λάτρεις του girly & romantic στιλ σίγουρα θα έχετε ενθουσιαστεί καθώς όλα δείχνουν πώς φέτος θα είναι η χρονιά σας στιλιστικά και δεν έχετε παρά να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κλασσικές και διστακτικές γυναίκες προτιμήστε το ιδιαίτερα απαλό ροζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ιδανικός συνδυασμός: Ροζ και γκρι μαζί στο ίδιο outfit και το στιλιστικό αποτέλεσμα δείχνει υπέροχο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιήστε το ροζ για δυνατά κι εντυπωσιακά colourblockings.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπορείτε να το φορέσετε κι εσείς που δεν είστε φανατικές ενός κοριτσίστικου outfit. Επιλέξτε το και δημιουργήστε ένα stylish ανδρόγυνο ντύσιμο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Pink lovers…εν δράση! Συνδυάστε τις διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ από την ανοιχτόχρωμη μέχρι την έντονη και ξεχωρίστε!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: 2015, girly, romantic, αξεσουάρ, απαλό ροζ, μονόχρωμα looks, παστέλ αποχρώσεις, ρετρό, χρώμα

Keywords
Τυχαία Θέματα