6 + 1 καταστροφικά λάθη στην αρχή μια σχέσης

14:46 8/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Έχετε βγει το πρώτο ραντεβού και όλα κυλούσαν υπέροχα μέχρι που παραβήκατε τους κανόνες και διαπράξατε κάτι από τα 7 παρακάτω σφάλματα:

Κάνατε σεξ από τις πρώτες μέρες: Σαφώς και δεν υπάρχει σωστό timing για το πότε πρέπει να κάνετε σεξ. Ωστόσο, οι περισσότεροι άντρες θέλουν στην αρχή να σας ανακαλύψουν και να μπουν στην διαδικασία να σας διεκδικήσουν. Αν κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού πιθανότατα να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Για το λόγο αυτό μην φοβηθείτε να δώσετε χρόνο στην αρχή μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα. Το σεξ μετά το τρίτο ραντεβού είναι μύθος.Με μέτρο οι πληροφορίες: Έχετε βγει
ραντεβού με έναν άντρα που σας τράβηξε το ενδιαφέρον όχι με τον ψυχολόγο σας. Είναι λογικό στην αρχή να θέλετε να μοιραστείτε όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε προκειμένου να γνωριστείτε, απλά με φειδώ.Με μέτρο τα μηνύματα, email, social media: Μην τον τρελάνετε τον άνθρωπο με μηνύματα και τηλέφωνα στην αρχή. Στους άντρες αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος του κυνηγού. Αφήστε τον λοιπόν να σας διεκδικήσει, να σας ψάξει και λίγο.Τον κατασκοπεύσατε: Την ώρα που θα λείψει για λίγο είτε για να πάει στην τουαλέτα είτε γιατί πρέπει να μετακινήσει το αμάξι, οι γνωστές σειρήνες της περιέργειας κάνουν την εμφάνιση τους «Μια μάτια στο κινητό του, να δω απλά που βαδίζω», «Τι έχει πει στον κολλητό του για μένα άραγε;» ή «πόσο κακό μπορεί να είναι;» Και όμως, σκεφτείτε πως η έλλειψη εμπιστοσύνης πριν ακόμα ξεκινήσει η σχέση είναι καταστροφικό. Προσπαθήστε να ελέγξετε την περιέργεια σας για το δικό σας καλό. Χαλαρώστε και απολαύστε το ραντεβού.Ψεύτικος οργασμός: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσετε την ερωτική σχέση σε λάθος βάση. Αν προσποιηθείτε τον οργασμό, την επόμενη φορά θα επαναλάβει τις ίδιες κινήσεις, προκείμενου να σας ευχαριστήσει. Πείτε του τι σας αρέσει και αν ντρέπεστε δείξτε του. Αφεθείτε και πείτε ο ένας στον άλλον τι σας αρέσει.Θα αλλάξει στην πορεία: Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όσο μεγαλώνουν και ειδικά οι άντρες. Αν έχει αρκετά πράγματα που δεν σας αρέσουν απλά δεν σας κάνει. Εξάλλου θέλετε κάποιον κοντά σας που να σας αρέσει όπως είναι, όχι κάποιον που θα είναι υπό συνεχή εκπαίδευση.Η παραμέληση του εαυτού σας: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι πρέπει . Σαφώς, θα προσαρμόσετε το χρόνο σας σε μια σχέση αλλά σε καμία περίπτωση δεν θυσιάσετε τα σχέδια σας.

The post 6 + 1 καταστροφικά λάθη στην αρχή μια σχέσης appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα