3 διαφορετικοί κότσοι για τις βροχερές μέρες

12:26 8/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Η βροχή, η υγρασία και ο αέρας είναι οι εχθροί των μαλλιών, όσο καλό πιστολάκι και να κάνατε, όσο καλές μπούκλες και να δημιουργήσατε δεν υπάρχει περίπτωση να διατηρηθούν.

Δείτε παρακάτω μερικούς εύκολους κότσους για να έχετε κομψά μαλλιά τις βροχερές μέρες στην δουλειά ή σε μια βραδινή έξοδο:

1. Πιάστε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ψηλά ή χαμηλά, στο πλάι ή ίσια, όπως σας αρέσει και σας πηγαίνει και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Αν θέλετε στην κορυφή όγκο, πριν πιάσετε τα μαλλιά κρεπάρετε ελαφρώς μερικές τούφες. Στη συνέχεια γυρίστε τα μαλλιά της αλογοουράς γύρω από τη βάση της και

στερεώστε τον κότσο με μερικά τσιμπιδάκια. Αν θέλετε αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο ή τραβήξτε όλα τα μαλλιά πίσω.

2. Άλλος ένας κότσος που φαίνεται πιο εντυπωσιακός. Πριν κάνετε την αλογοουρά, χωρίστε τα μαλλιά σε τρεις μεγάλες τούφες, μια στο κάθε πλάι (η χωρίστρα να ξεκινάει στο ύψος των αυτιών) και μια μεγάλη τούφα πίσω. Πιάστε την πίσω τούφα σε αλογοουρά, κάντε τον κότσο και στερεώστε τον. Τώρα έχετε τις δυο τούφες στα πλάγια, στριφογυρίστε τις ή πλέξτε τις σε κοτσίδα και ενώστε τις άκρες τους με τον κότσο. Πάλι, αν θέλετε αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο ή τραβήξτε όλα τα μαλλιά πίσω.

3. Ένας ακόμα κότσος, λίγο πιο δύσκολος αλλά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο. Πιάστε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ψηλά ή χαμηλά, στο πλάι ή ίσια, όπως σας αρέσει και σας πηγαίνει και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Χωρίστε την αλογοουρά σε τρείς ή τέσσερις τούφες. Πάρτε μια – μια τούφα τη φορά, στριφογυρίστε την, τραβήξτε μερικές τρίχες για να πετάνε και να χαλαρώσει λίγο το στριφογύρισμα που κάνατε, πιάστε την τούφα σε έναν μικρό κότσο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Κάντε ακριβώς το ίδιο και με τις υπόλοιπες τούφες για να δημιουργήσετε έναν μεγάλο ανέμελο – ακατάστατο αλλά κομψό κότσο

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5

Πιάστε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ψηλά και στη συνέχεια γυρίστε τα μαλλιά της αλογοουράς γύρω από τη βάση της και στερεώστε τον κότσο με μερικά τσιμπιδάκια.

< > .

The post 3 διαφορετικοί κότσοι για τις βροχερές μέρες appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα