10 trends που λατρεύουμε αλλά οι άντρες δεν τα αντέχουν

Μία αδιαμφισβήτητη αλήθεια σχετικά με το γυναικείο στιλ είναι ότι οι γυναίκες ντυνόμαστε για… τις άλλες γυναίκες, κάτι που μπορεί να μην παραδεχόμαστε γενικά, θα λέγαμε όμως πως ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει να ακολουθούμε τα περισσότερα από τα εκάστοτε trends της εποχής, πολλά από τα οποία οι άντρες τυχαίνει να βρίσκουν από άσχημα έως αντιπαθητικά. Ποιες τάσεις λοιπόν δεν αντέχουν εκείνοι, όσο κι αν εμείς τις λατρεύουμε;

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Peplum: Το θεωρούν περιττή λεπτομέρεια, η οποία μάλιστα κρύβει ένα από τα πιο sexy γυναικεία σημεία, τη μέση.

Δείτε
περισσότερα Galleries

Σαλοπέτα: Εμείς τη βρίσκουμε ιδιαίτερα πρακτική και stylish, εκείνοι θεωρούν πως θυμίζει στολή εργασίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Man suit: Το κοστούμι έχει μπει πλέον και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, εκείνοι όμως το βλέπουν ως ένα καθαρά αντρικό στοιχείο που δε βγάζει καμία θηλυκότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Oxfords: Ένα στιλ παπουτσιού που λατρεύουμε όλες για το στιλ και την άνεση που μας χαρίζει, στους άντρες όμως δε φαίνεται καθόλου γοητευτικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπαλαρίνες: Ακόμη ένα είδος παπουτσιού που βρίσκουν αντιπαθητικό και άκομψο, όπως βασικά και κάθε φλατ παπούτσι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Retro μαγιό: Εμείς τα βλέπουμε ως super stylish σχέδια που θυμίζουν τη δεκαετία των 50s, εκείνοι θεωρούν ότι καλύπτουν το σώμα μας και μάλιστα με καθόλου sexy τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παπούτσια με χοντρό πάτο: Προτιμούν, φυσικά, τακούνια stilettos, ας ρωτήσουν όμως και εμάς που πρέπει να ισορροπούμε όλη μέρα σε αυτά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έντονοι ώμοι: Τι κι αν πρόκειται για το σήμα κατατεθέν του οίκου Balmain; Όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει αλλά τους φαίνονται και αντιαισθητικοί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πλατφόρμες: Ένα μονοκόμματο στιλ παπουτσιού που τους κουράζει και μόνο που ο βλέπουν, σε αντίθεση με εμάς που το θεωρούμε ένα από τα πιο άνετα σχέδια που μας χαρίζουν κομψότητα και παραπάνω… ύψος.

Δείτε περισσότερα Galleries

High waisted: Οτιδήποτε ψηλόμεσο, το οποίο υπερκαλύπτει τη μέση μας, δε βρίσκουν λόγο να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα μας. Μάλλον δεν ξέρουν πόσο στιλ μπορεί να προσθέτει ένα high-waisted item.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: γυναικείο ντύσιμο, γυναικείο στιλ, μπαλαρίνες, πλατφόρμες, σαλοπέτα, ψηλόμεσο παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα