To πρώτο, στεγασμένο ελληνικό farmers market ανοίγει στον Άγιο Στέφανο

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου ξεκινά η λειτουργία της πρώτης στεγασμένης Αγοράς Παραγωγών στην Ελλάδα. Το Farmers Republic βρίσκεται στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου, σε μια στεγασμένη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα 1.200 τ.μ., όπου Έλληνες παραγωγοί θα συναντούν απευθείας τους καταναλωτές και θα «συστήνουν» οι ίδιοι τα προϊόντα τους. Στις προθήκες του Παντοπωλείου θα βρίσκονται αρχικά περισσότερα από 200 προϊόντα, ενώ 40 παραγωγοί με φρέσκα προϊόντα εποχής θα ολοκληρώνουν
την εικόνα της επίσημης πρώτης ημέρας λειτουργίας.Στόχος του Farmers Republic, είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς, ιδίως αυτούς που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα παραδοσιακά κανάλια διανομής, με το καταναλωτικό κοινό της πρωτεύουσας καταργώντας τους μεσάζοντες. Στο ίδιο concept εντάσσεται και το online παντοπωλείο στο www.farmersrepublic.gr το οποίο θα κάνει και διανομή κατ' οίκον.

Στα ράφια και τα ψυγεία του Farmers Republic μπορείτε να βρείτε φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά, αλλαντικά, καθώς και κρέας, μέλι, ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, σπιτικά γλυκά, είδη αρτοποιίας και πολλά άλλα διατροφικά αγαθά. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο θα φιλοξενούνται συχνά διάφορες ενημερωτικές εκδηλώσεις, αλλά και δρώμενα γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης με Επώνυμους Σεφ.

Η λαϊκή αγορά στον άγιο Στέφανο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο, ενώ το παντοπωλείο και το ηλεκτρονικό κατάστημα, καθημερινά.
Το Farmers Republic δημιουργήθηκε από την ομάδα του «Γίνε Αγρότης», εμπνευστής της οποίας είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα