Η Puma λανσάρει το evoPOWER σε διαδραστικό ποδοσφαιρικό event

Ο Cesc Fàbregas, ο Mario Balotelli και ο Marco Reus επιδεικνύουν την ισχύ και ακρίβεια που επετεύχθη μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας του νέου ποδοσφαιρικού παπουτσιού evoPOWER στη Βαρκελώνη.ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, Ισπανία (18 Ιανουαρίου, 2014) – Η PUMA ξεκίνησε την Παρασκευή την εκστρατεία του «Nature of Believing» για το 2014, με το λανσάρισμα
του νέου επαναστατικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού evoPOWER σε μια ζωντανή εκδήλωση στη Βαρκελώνη. Οι Power παίκτες της PUMA Cesc Fàbregas, Marco Reus και o Mario Balotelli θέτουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε δοκιμασία στον τοίχο evoPOWER, τον ειδικά κατασκευασμένο ποδοσφαιρικό εξομοιωτή, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hawk Eye για τη μέτρηση της ισχύος και της ακρίβειας των παικτών. Το evoPOWER εμπνεύστηκε από την ελευθερία κίνησης ενός γυμνού ποδιού - ο Fàbregas, ο Reus και o Balotelli παρουσίασαν τις δεξιότητές τους και την τεχνολογία ενισχυμένης απόδοσης του παπουτσιού, μέσω τεσσάρων διαδραστικών δοκιμασιών.

Ένα κοινό αποτελούμενο από δημοσιογράφους των εγκυρότερων αθλητικών μέσων ενημέρωσης και τους νικητές διαγωνισμών από όλο τον κόσμο, ενώθηκε με την PUMA στη Βαρκελώνη για να δοκιμάσουν το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι evoPOWER και να παρακολουθήσουν από κοντά την ζωντανή και διαδραστική εκδήλωση. Το λανσάρισμα παρουσιάστηκε από τον θρύλο του ποδοσφαίρου και παίκτη της PUMA Thierry Henry, ο οποίος καθοδήγησε τους παίκτες μέσα από τις προκλήσεις, αποκαλύπτοντας πολύτιμες πληροφορίες για την σχεδιαστική έμπνευση και τα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος.

Το evoPOWER είναι ένα νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενισχύει τη φυσική ικανότητα κλοτσιάς του παίκτη, και να βελτιώνει τη δύναμη και την ακρίβειά του όταν σουτάρει τη μπάλα.
Εμπνευσμένο από τη δύναμη που παράγεται από την ελευθερία της κλοτσιάς με γυμνό πόδι, το evoPOWER διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες υποδημάτων της PUMA μέχρι σήμερα στην ποδοσφαιρική της σειρά, και θα φορεθεί στο γήπεδο από τους Cesc Fabregas, Marco Reus, Mario Balotelli, Yaya Touré, Nemanja Vidic, Dante και πολλούς άλλους.

Ο Cesc Fàbregas δήλωσε: «Απόλαυσα ιδιαίτερα αυτή την εμπειρία, ήταν ένα εξαιρετικό προϊοντικό λανσάρισμα. Η αποκάλυψη του νέου ποδοσφαιρικού PUMA evoPOWER, μέσω μιας ζωντανής επίδειξης που αναδεικνύει την τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σε έναν παίκτη ήταν μια εξαιρετική ιδέα. Οι δοκιμασίες ήταν πολύ ανταγωνιστικές, ενώ το να βλέπουμε τη δύναμή μας και την ακρίβεια του κάθε μας σουτ ήταν ειλικρινά ένα σοβαρό κίνητρο να θέλουμε να κερδίσουμε τους υπόλοιπους!».

Ο Marco Reus πρόσθεσε, «Είδα για πρώτη φορά μια πρώιμη έκδοση του evoPOWER, πριν από μερικούς μήνες και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το σκεπτικό που κρύβεται πίσω από το σχεδιασμό του. Ήταν το κατάλληλο σκηνικό για το λανσάρισμά του, υπήρχε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και όλοι στην αίθουσα ήταν φανερά ενθουσιασμένοι από τον τοίχο του evoPOWER και την τεχνολογία του παπουτσιού. Οι δοκιμασίες είχαν σχεδιαστεί για να μας βάλουν όλους πραγματικά σε σοβαρό τεστ, ενώ το γεγονός πως είχαμε μαζί μας αρκετούς νικητές των διαγωνισμών στο τελικό στάδιο που αφορούσε το να σπάσουμε τον τοίχο, ήταν μια ωραία πινελιά. Πάντα μου αρέσει να συναντώ οπαδούς του ποδοσφαίρου και η συμμετοχή μου σε αυτή την εκδήλωση ήταν μια σπουδαία εμπειρία."

Ο Mario Balotelli σχολίασε, "Το λανσάρισμα μαζί με όλα τα παιδιά ήταν πολύ διασκεδαστικό. Έχοντας ενταχθεί στην οικογένεια της PUMA μόλις τον προηγούμενο μήνα, ήταν ένα προνόμιο να πάρω μέρος στην εκδήλωση και να συμμετέχω με τον Cesc και τον Marco στο λανσάρισμα του evoPOWER. Έχει υπάρξει πολλή δημοσιότητα για αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς εμείς φορούσαμε μια καμουφλαρισμένη δοκιμαστική έκδοση ήδη στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Τελικά αποκαλύψαμε το σωστό παπούτσι, και δείξαμε στον κόσμο τις δυνατότητες του evoPOWER."

Ο Cesc Fàbregas, ο Marco Reus, ο Mario Balotelli και ο Thierry Henry, συμμετέχουν σε μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους όπου παρουσιάζουν διάφορες δοκιμές που έγιναν στην προσπάθεια εξερεύνησης της απίστευτης δύναμης και ακρίβειας του evoPOWER. Αυτό και όλα τα άλλα στοιχεία του evoPOWER μπορεί κανείς να τα κατεβάσει από το http://news.puma.com/

Το ποδοσφαιρικό παπούτσι evoPOWER και η πλήρης σειρά των αξεσουάρ και ειδών ένδυσης evoPOWER θα λανσαριστούν στα καταστήματα την 1η Φεβρουαρίου του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα