Δείτε τις πιο διάσημες γατούλες του internet σε μια προβολή στο Six D.O.G.S.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, το six d.o.g.s σε συνεργασία με την ΜΚΟ Εφτάψυχες-Nine Lives Greece- και το Walker Art Center των ΗΠΑ, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το διεθνές Cat Video Festival,
μια ευκαιρία να απολαύσετε τις πιο διάσημες γάτες του διαδικτύου σε μια ενιαία προβολή.Το πρώτο Cat Video Festival:
Πραγματοποιήθηκε στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών το 2012. Οι διοργανωτές το αντιμετώπισαν αρχικά σαν αστείο. Κανείς δεν περίμενε οτι το γατίσιο ιντερνετικό hype θα μεταφράζονταν σε πραγματικούς, τρισδιάστατους θεατές, πόσο μάλλον σε 10.000 τέτοιους που πλημμύρισαν κυριολεκτικά τους εξωτερικούς χώρους του Walker Art Center, ενός από τα σημαντικότερα κέντρα σύγχρονης τέχνης της Αμερικής. Η επιτυχία του ήταν τέτοια που από τη Μινεάπολη ταξίδεψε στη Βοστώνη, στο Σικάγο, στο Σαν Ντιέγκο, στο Μέμφις κι ακόμα πιο μακριά στην Αυστρία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ.

Στην Ελλάδα, το Φεστιβάλ θα σηματοδοτήσει την έναρξη της πρωτοβουλίας των Εφτάψυχων, μιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον Παγκόσμιο Μήνα των Στειρώσεων: στόχος είναι να γίνει κατανοητό πως η στείρωση των οικόσιτων αλλά και των αδέσποτων γατιών είναι ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος μείωσης του πληθυσμού των αδέσποτων και βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας ζωής τους.

Όλα τα έσοδα της αθηναϊκής έκδοσης του φεστιβάλ, από εισιτήρια, λιχουδιές και γατοσουβενίρ, θα διατεθούν αποκλειστικά για την τροφή, τη στείρωση και την κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων γατιών της πόλης.

Πληροφορίες
Ώρα: 17:00
Είσοδος 4 ευρώ / 2 ευρώ για παιδιά
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Keywords
Τυχαία Θέματα