Special διαγωνισμός από το Monopoli.gr - Κερδίστε μια μαγική βραδιά στο NJV Athens Plaza!

Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αναγνώστες του monopoli.gr προσφέρει το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza την περίοδο των γιορτών! Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο "The Parliament" καθώς και μια διανυκτέρευση σε μια πολυτελή σουίτα!
Ειδικότερα, το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει:
Ένα gourmet γεύμα για δύο άτομα (συνολικής αξίας 100 ευρώ) στο εστιατόριο "The Parliament", το μενού του οποίου υπογράφει ο γνωστός Σεφ
Γιάννης Μπαξεβάνης.Μια διανυκτέρευση με πρωϊνό σε σουίτα.Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21/12/2012. Ο νικητής μπορεί να κάνει τη χρήση του δώρου του οποιαδήποτε βραδιά στο διάστημα από 22/12/2012 έως 6/1/13 (εξαιρούνται οι νύχτες 24 και 31 Δεκεμβριου).

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό στείλτε SMS στο στο 54991 γράφοντας ΜΠ(κενό)Ονοματεπώνυμο.
Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά την Παρασκευή 21/12/2012.

Τελική χρέωση sms: 1,23€ (Αudiotex S.A., Κηφισίας 10-12, ΤΚ 15125)
Λίγα λόγια για το NJV Athens Plaza
Εξαιρετική τοποθεσία. Προσιτή Πολυτέλεια. Απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.Αυτή είναι η φιλοσοφία του NJV Athens Plaza, ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο τη Αθήνας.
Με 159 υπέροχα δωμάτια, 23 υπερπολυτελείς σουίτες, εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο και υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών παροχές και υπηρεσίες, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας, πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Το εστιατόριο "The Parliament"
Τίποτα λιγότερο από ένα υπέροχο εστιατόριο, με εξυπηρέτηση 5 αστέρων! Το εστιατόριο The Parliament βρίσκεται στον ημιώροφο του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει μοναδική θέα στην πολυσύχναστη οδό Σταδίου και τον πανέμορφο πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, ενός από τους πιο γνωστούς εμπορικούς και αριστοκρατικούς δρόμους της Αθήνας. Ο διάκοσμος αποπνέει πολυτέλεια, αφού οι ροτόντες, οι βελούδινες πολυθρόνες, οι πανέμορφες κουρτίνες, οι καθρέπτες και ο προσεγμένος φωτισμός είναι προσεκτικά στημένα και απόλυτα μελετημένα.

Τη φετινή σεζόν το μενού του εστιατορίου και των μπαρ του ξενοδοχείου υπογράφει ο γνωστός σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, δημιουργώντας καινούργιο ύφος στην κουζίνα ενώ καινοτομεί με «φρέσκους» συνδυασμούς και εισάγει νέες ιδέες στις τιμές.

O Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας που πιστεύει και αγαπάει τον πλούτο της Ελληνικής γης, ενώ θεωρεί τις καλές πρώτες ύλες το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας ενός πιάτου, οι οποίες αν συνδυαστούν με απλά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές γεύσεις.

Στο μενού του "The Parliament", μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία ορεκτικών όπως σαλάτα φακές με ταραμά ρέγγας ή πράσινη φάβα με μαστίχα, κιμά από χταπόδι με σταφίδες και κουκουνάρι, ενώ προσφέρεται ποικιλία από μεγάλες η μικρές σαλάτες ανάλογα με την όρεξη και τη διάθε
Keywords
Τυχαία Θέματα