Βραυρώνα: Οι αντιφάσεις του πατέρα για το νεκρό βρέφος -«Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα» [βίντεο]

Το ζευγάρι από το Νεπάλ έσπασε τη σιωπή του, για το βρέφος του που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι γονείς του νεκρού βρέφους, που πιθανότατα γεννήθηκε ζωντανό, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δίνουν τη δική τους ερμηνεία γι’ αυτές τις εικόνες με τον πατέρα να καταγράφεται από κάμερα να ρίχνει στα σκουπίδια μια σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχε το νεκρό νεογέννητο.

Οι αντιφάσεις του πατέρα του βρέφους που πέταξε τη σακούλα

Από τη μια, υποστηρίζει

πως είχε ενημερωθεί από την σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος αλλά από την άλλη, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε το περιεχόμενό της, πριν την πετάξει στα σκουπίδια. Όλα όπως λέει έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και οι δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Τι αναφέρει ο πατέρας από το Νεπάλ

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξανά επέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό».

Ο πατέρας του βρέφους αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει.

«Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα»

«Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Η περιγραφή της μητέρας για τα γεγονότα στη Βραυρώνα

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους που νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ανέφερε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα».

Οι κατηγορούμενοι γονείς υποστηρίζουν πως σκέφτονταν να παντρευτούν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Επιθυμούσαμε την εγκυμοσύνη και οι δύο και μετά τον τοκετό σκοπεύαμε να παντρευτούμε. Στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», λέει ο πατέρας του βρέφους.

Στο δωμάτιο μπήκαν και μέλη του προσωπικού. Καμαριέρες περιέγραψαν τις εικόνες που είδαν, με τη γυναίκα να αιμορραγεί όπως ανέφεραν.

Τι «είπαν» οι κάμερες

«Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο δωμάτιό της και μας είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε. Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα την είδαμε όρθια να αιμορραγεί», είπαν οι καμαριέρες.

Τα επόμενα λεπτά ο πατέρας καταγράφεται από κάμερα να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει στα σκουπίδια δύο σακούλες. Στη μία υπήρχε το βρέφος του.

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισα την κατηγορούμενη όταν και συνάψαμε ερωτική σχέση. Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες 3 γυναίκες. Εγώ, ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε ο πατέρας του βρέφους.

Ζωντανό φέρεται να γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

Οι πρώτες εκτιμήσεις από ιατροδικαστή και αστυνομικούς αναφέρουν ότι το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες αρχικές εκτιμήσεις, ιατροδικαστή και αστυνομικών, αναφέρουν ότι το βρέφος φέρεται να γεννήθηκε 7-8 μηνών και όχι 4-5 όπως έλεγε αρχικά το ζευγάρι.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, το βρέφος φέρεται να γεννήθηκε ζωντανό και θεωρείται πολύ πιθανό κάποιος από τους γονείς του να προκάλεσε τον βίαιο θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, Λύνουν, -Δεν, [βίντεο],vravrona, lynoun, -den, [vinteo]