Βραυρώνα: Ζωντανό φέρεται να γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια -Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Οι πρώρες εκτιμήσεις από ιατροδικαστή και αστυνομικούς αναφέρουν ότι το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες αρχικές εκτιμήσεις, ιατροδικαστή και αστυνομικών, αναφέρουν ότι το βρέφος φέρεται να γεννήθηκε 7-8 μηνών και όχι 4-5 όπως έλεγε αρχικά το ζευγάρι.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, το βρέφος φέρεται να γεννήθηκε ζωντανό και θεωρείται πολύ πιθανό κάποιος από τους γονείς του να προκάλεσε τον βίαιο θάνατό του.

Βραυρώνα: Ποινική δίωξη κατά των γονέων του βρέφους που εντοπίστηκε
νεκρό σε χωματερή

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του βρέφους οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας.

Σε βάρος του άνδρα από το Νεπάλ ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το και η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού. Η 24χρονη ζήτησε από την ανακρίτρια προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα