Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της: Όταν την πήρα αγκαλιά, ήταν το παιδί μου, αυτόματο συναίσθημα

Στα παιδικά της χρόνια και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα της, αλλά και στην υιοθεσία της κόρης της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Βολιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τις ευθύνες που κλήθηκε να διαχειριστεί στην οικογένειά της, ενώ συγκίνησε με τα λόγια της για την υιοθεσία της κόρης της, Άννας, περιγράφοντας τα συναισθήματά της κατά τη διαδικασία.

Βίκυ Βολιώτη:Άλλαξα με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου, έχασα τη δυναμικότητά μου

«Ήμουν ένα παιδίπολύ ζωηρό

και δυναμικό, δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τονθάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέραμου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιοεσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Η ασθένεια του πατέρα μου σίγουρα μεενηλικίωσε πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα, τα οποία ένα παιδί δενείναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά, ήταν η μητέρα μου και εγώ, και κάπωςεκεί μπερδεύονταν λίγο οι ρόλοι. Σίγουρα πήρα μεγαλύτερες ευθύνες από ό,τι μουαναλογούσαν», περιέγραψε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, σχετικά με τα παιδικά της χρόνιακαι το πώς επηρέασε τη ζωή της η απώλεια του πατέρα της.

«Δεν θα μπορούσα με τίποτα να σταματήσω να δουλεύω στο θέατρο, όμως θα μπορούσα να κάνω και πολλά άλλα πράγματα. Τώρα που γνώρισα και τη χαρά του πανεπιστημίου, που επέστρεψα στα έδρανα... Είμαι τριτοετής τώρα, έχω παλιώσει, του χρόνου τελειώνω. Δεν πάω σε φοιτητικές εκδηλώσεις. Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν και με ρωτούν αν πάω στα φοιτητικά πάρτι. Είμαι πάρα πολύ επιμελής, πηγαίνω στις παραδόσεις και τσαντίζομαι όταν δεν παίρνω καλούς βαθμούς», ανέφερε η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, μιλώντας για τις σπουδές της στη Θεατρολογία.

Βίκυ Βολιώτη: Παντρεύτηκαεπειδή ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την υιοθεσία

Η ηθοποιός αποκάλυψε, ακόμη, ότι ο λόγος που αποφάσισαν να παντρευτούν με τον Σίμο Σαρκετζή, ήταν επειδή αποτελούσε προϋπόθεση προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υιοθεσίας της κόρης τους.

«Ο γάμοςπροέκυψε, επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητηπροϋπόθεση, δεν επιτρεπόταν ακόμα στις μονογονεΐκές οικογένειες. Το νααποκτήσεις ένα παιδί, έχει σίγουρα να κάνει και με τον σύντροφο ή τη σύντροφοπου έχεις. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό, γιατί ήθελε παιδί και τοσυζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναιεύκολο», εξήγησε.

Αναφερόμενη, τέλος, στη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη είπε: «Ήταν μια πραγματικά πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα. Τη θυμάμαι με πολλή αγάπη και επειδή είχε και αυτή την ευτυχή κατάληξη, φυσικά. Όταν πήρα αγκαλιά την Άννα, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει. Ήταν αυτόματο συναίσθημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει κάτι καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν κατέβηκα στην Αιθιοπία για να γίνουν οι τελικές διαδικασίες, που πάντα υπήρχαν προβλήματα, ήμουν έτοιμη και το είχα πει και στους πολύ δικούς μου ανθρώπους, ότι “χωρίς την Άννα δεν γυρίζω”».

«Δεν υπήρχε ποτέ καμία ανάγκη και αγωνία για εμένα να κυοφορήσω ένα παιδί. Από πολύ νωρίς, από πολύ μικρή, έλεγα ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί», πρόσθεσε η ηθοποιός, σχετικά με την επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί βιολογικά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίκυ Βολιώτη, Όταν,viky volioti, otan