The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Λίαμ Χέμσγουορθ ως Gerald -Δεν ενθουσιάστηκαν οι φαν [βίντεο]

Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο teaser τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «The Witcher» με τον Λίαμ Χέμσγουορθ στον ρόλο του «Gerald of Rivia».

Ο Χέμσγουορθ αντικατέστησε τον Χένρι Κάβιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix και θα τον υποδυθεί στις δύο τελευταίες σεζόν.

Το φθινόπωρο του 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Κάβιλ θα αποχωρούσε από τη σειρά μετά την τρίτη σεζόν, η οποία προβλήθηκε το καλοκαίρι

του 2023.

Το σύντομο τρέιλερ διαρκεί περίπου ένα λεπτό και είναι στο ζοφερό mood της σειράς με τον Χέμσγουορθ να φορά την στολή και την ξανθιά περούκα του Gerald, και να διασχίζει μια λίμνη με το άλογό του όταν γυρνά να δει τι είναι πίσω του.

Η 4η σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησε το φινάλε της προηγούμενης με τον Χέμσγουορθ να πλαισιώνεται από τους Anya Chalotra ως Γένεφερ, Freya Allan ως Σίρι και Joey Batey ως Γιάσκιερ. Στις νέες προσθήκες συναντάμε τον Laurence Fishburne από το franchise του Matrix.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία πρεμιέρα του νέου κύκλου. Ωστόσο, έχει ήδη ανακοινωθεί γυρίζεται παράλληλα με τον πέμπτο, που θα ρίξει και την αυλαία της fantasy drama σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:Δεν άρεσε στους φαν του The Witcher

Τα σχόλια των φαν κάτω από το βίντεο ήταν πολλά και διάφορα με τους περισσότερους να κατακεραυνώνουν την επιλογή του Χέμσγουορθ.

«Αν ο Λίαμ ήταν ο Gerald από την αρχή, νιώθω ότι θα τον είχαμε αποδεχτεί» ανέφερε ένας χρήστης του YouTube και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Κάβιλ έκανε αυτόν τον ρόλο δικό του και το να βλέπεις οποιονδήποτε άλλον να παίζει απλώς δεν λειτουργεί».

Σε ένα ακόμα σχόλιο αναφέρει άλλος: «Ο Χένρι έσωσε τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό του να υποδύεται τον Witcher, γραμμένο από κακούς σεναριογράφους».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Witcher, Κυκλοφόρησε, Λίαμ Χέμσγουορθ, Gerald -Δεν, [βίντεο],Witcher, kykloforise, liam chemsgouorth, Gerald -den, [vinteo]