Σύμμαχος-έκπληξη: Η πρώην του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, βοηθά την Τζένιφερ Λόπεζ να σώσουν τον γάμο τους

Οι φήμες για χωρισμό Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες με τη διάσημη τραγουδίστρια να έχει στο πλευρό της μια σπουδαία σύμμαχο: την πρώην του συζύγου της, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όπως αναφέρει μια πηγή στο US Weekly, η Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά ο Μπεν Άφλεκ, φέρεται να «ενθαρρύνει» τον πρώην σύζυγό της να «δουλέψει πάνω στο γάμο του» με την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Υποστηρίζειπλήρως τη σχέση τους και δεν θέλει τίποταπερισσότερο από το να είναι ευτυχισμένος»τόνισε η πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ και Τζένιφερ Γκάρνερ φοβούνται μην σπάσει τη νηφαλιότητά του

Γι’ αυτό λοιπόν και η Τζένιφερ Λόπεζ έχει στραφεί στην πρώην του άντρα της για βοήθεια καθώς και οι δυο φοβούνται ότι είναι κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του. Εξάλλου, όπως αναφέρουν πηγές στην Daily Mail, η Γκάρνερ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν πλήρως με τη σημερινή της δύσκολη κατάσταση.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ζητήσει τη βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ γιατί ξέρει ότι είναι ένα από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει. Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα».

Γιατί πήγε στο σπίτι του Μπεν Άφλεκ η πρώην του

Η πηγή εξήγησε επίσης πως η Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου του πρώην της, καθώς εκτιμά τη σταθεροποιητική δύναμη που μπορεί να είναι η Λόπεζ στη ζωή του Μπεν Άφλεκ. «Η Τζεν δεν θέλει να βάλει τέλος ο Μπεν στο γάμο του γιατί πραγματικά νοιάζεται για την Λπόεζ. Πήγε όντως στο σπίτι του για να του μιλήσει γι’ αυτό και να προσπαθήσει να τους κρατήσει μαζί. Η Λόπεζ ξέρει πολύ καλά πόσο πολύτιμη είναι η Τζεν στη ζωή όλων τους. Είναι μια από τις μόνες γυναίκες τις οποίες ακούει ο Μπεν και που μπορεί να τον κρατήσουν μακριά από το να βυθιστεί ξανά στους εθισμούς».

Ηυποστήριξη της Γκάρνερ έρχεται την ώραπου δημοσιεύματα θέλουν τον Μπεν Άφλεκνα έχει «συνέλθει» από τονονειρεμένο γάμο του και να θέλει ναξεφύγει από αυτόν. «Αν υπήρχε τρόπος θαέπαιρνε διαζύγιο λόγω προσωρινήςπαραφροσύνης» δήλωσε μια πηγή στοPage Six. «Αισθάνεται ότι τατελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς έναπυρετώδες όνειρο και τώρα έχει έρθειστα συγκαλά του και καταλαβαίνει πωςδεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσειαυτό το πράγμα».

Την τελευταία εβδομάδα, η Λόπεζ και ο Άφλεκ βρίσκονται στο επίκεντρο φημών περί χωρισμού, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός φέρεται να έμενε σε άλλο σπίτι από την σύζυγό του.

Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό

Αυτό μαζί με το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μαζί εδώ και σχεδόν δύο μήνες, φούντωσαν τις φήμες με μια πηγή να δηλώνει στο Us Weekly την περασμένη εβδομάδα πως «Η Τζεν και ο Μπεν έχουν προβλήματα στο γάμο τους. Βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές».

Το ίδιο βράδυ βέβαια, το ζευγάρι φρόντισε να απαντήσει έμμεσα στις φήμες, καθώς ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να παίρνει την Λόπεζ και την κόρη της Έμμ από μια παράσταση θεατρικού έργου στην οποία συμμετείχε το 15χρονο παιδί του Άφλεκ.

Την Παρασκευή πηγές δήλωσαν πως ο Άφλεκ ψάχνει για ένα νέο σπίτι στο Λος Άντζελες, ενώ το Σαββατοκύριακο, ο ηθοποιός παραβρέθηκε στο ρεσιτάλ του παιδιού του χωρίς τη βέρα του. Την επόμενη όμως μέρα, ο Άφλεκ και η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση.
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κατάσταση της σχέσης του, αλλά δεν είναι μυστικό πως τα φώτα της δημοσιότητας έχουν επιβαρύνει τη σχέση τους στο παρελθόν.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κατάσταση της σχέσης του, αλλά δεν είναι μυστικό ότι τα φώτα της δημοσιότητας έχουν επιβαρύνει τη σχέση τους στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ της Λόπεζ «The Greatest Love Story Ever Told», ο Άφλεκ μίλησε για το πώς «προσπαθεί να μάθει να συμβιβάζεται» με την «πολύ διαφορετική προσέγγιση» της συζύγου του στα μέσα ενημέρωσης.

«Όταν η Τζεν κι εγώ χωρίσαμε στο παρελθόν, ο καταλύτης γι' αυτό ήταν ο μεγάλος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή», είπε τον Φεβρουάριο, αναλογιζόμενος τον πρώτο τους αρραβώνα από το 2002 έως το 2004.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύμμαχος, Μπεν Αφλεκ Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζένιφερ Λόπεζ,symmachos, ben aflek tzenifer gkarner, tzenifer lopez