Βίντεο-σοκ: Οδηγός Lamborghini εμβολίζει τη μηχανή κλέφτη που μόλις είχε αρπάξει το Rolex του

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Βραζιλία με τον οδηγό μιας Lamborghini να εμβολίζει έναν μηχανόβιο που του έκλεψε υπό την απειλή όπλου το πανάκριβο Rolex του.

Σύμφωνα με το CNN Brazil, το περιστατικό συνέβη στην ακριβή συνοικία Avenida Brigadeiro Faria Lima του Σάο Πάολο

το περασμένο Σάββατο. Στο viral βίντεο διακρίνεται η πράσινη Lamborghini να πλησιάζει με ταχύτητα τη μηχανή του κλέφτη, που προσπαθεί να ξεφύγει.

Όπως ανέφερε το δίκτυο, ο ληστής πλησίασε με τη μοτοσικλέτα του τη Lamborghini, που είχε σταματήσει σε φανάρι, και άρπαξε με την απειλή όπλου το ρολόι προσπαθώντας να διαφύγει. Ο οδηγός όμως της Lamborghini αποφάσισε να τον καταδιώξει, ανέπτυξε ταχύτητα και, καθώς ο κλέφτης προσπάθησε να στρίψει παράνομα προς τα αριστερά, το supercar έπεσε με φόρα πάνω στη μοτοσικλέτα και γκρέμισε έναν στύλο, με αποτέλεσμα το φανάρι να πέσει στο έδαφος.

Ο κλέφτης επέζησε, σηκώθηκε και το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας πίσω του την κατεστραμμένη μοτοσικλέτα του. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο Metropoles, το Rolex που έκλεψε ο μηχανόβιος από τον οδηγό της Lamborghini κόστιζε 2000.000 ρεάλ (40.000 δολάρια). Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε. Ζει στην περιοχή Taboao da Serra του Σάο Πάολο και χρησιμοποιούσε μια μοτοσικλέτα δηλωμένη στο όνομα της μητέρας του. Δραπετεύοντας από το σημείο της σύγκρουσης, άφησε πίσω του το 32άρι ρεβόλβερ που χρησιμοποίησε στη ληστεία και ένα κινητό, βάσει των οποίων τον ταυτοποίησε η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο-σοκ, Οδηγός Lamborghini, Rolex,vinteo-sok, odigos Lamborghini, Rolex