Ρέμος-Βανδή ξεσήκωσαν το Ντίσελντορφ: Η συγκίνηση, το συρτάκι και τα πειράγματα για Μπισμπίκη [εικόνες & βίντεο]

Έλληνες που είχαν φτάσει από κάθε γωνιά της Γερμανίας αλλά και από γειτονικές χώρες σχημάτιζαν ουρές το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Mitsubishi Electric Hall στο Ντίσελντορφ για να δουν από κοντά τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή.

Περίπου 4.000 θεατές κατέκλεισαν το συναυλιακό χώρο στον οποίο έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν βαριά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής  μεταξύ των  οποίων οι Pink Floyd, Santana, Queen,

Bob Marley, Liza Mineli, Elton John και Lenny Kravitz.

Οι δυο Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν γεννηθεί στη Γερμανία και έχουν περάσει εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, συναντήθηκαν στη σκηνή προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό που τους αποθέωσε στις σόλο εμφανίσεις αλλά και στα ντουέτα τους. Μαζί θυμήθηκαν τον αγαπημένο τους φίλο Βασίλη Καρρά και αφιέρωσαν στη μνήμη του το τραγούδι «Γέλα μου».

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος  είχε επισκεφθεί νωρίτερα το σπίτι που μεγάλωσε ως παιδί μεταναστών στο Ντίσελντορφ, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στην πόλη μετά από πολλά χρόνια και θυμήθηκε τα Γερμανικά του για να χαιρετήσει το κοινό και του ξανασυστήσει τον Ζορμπά. Από τη Γερμανία έφυγε σε ηλικία 12 ετών για τη Θεσσαλονίκη ενώ η  Δέσποινα Βανδή  είχε επιστρέψει στην Ελλάδα μικρότερη, σε ηλικία 5 ετών  κι όπως είπε έχει ξεχάσει τα Γερμανικά της.

Βανδή: «Μου αρέσει ο άντρας να έχει κοιλίτσα, να είναι κιμπάρης»

Από τη συνάντηση των δυο αγαπημένων καλλιτεχνών στη σκηνή δεν έλειψαν τα πειράγματα, καθώς η Δέσποινα Βανδή σχολίασε ότι δεν θέλει να κάθονται στο ίδιο τραπέζι γιατί την παρασύρει με το φαγητό και Αντώνης Ρέμος δεν έχασε την ευκαιρία να την πειράξει για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. «Ζηλεύεις τους κοιλιακούς μου αλλά ξέρεις να διαλέγεις άντρες» της απάντησε κι εκείνη σχολίασε γελώντας  «μου αρέσει ο άντρας να έχει κοιλίτσα, να είναι κιμπάρης...».

Το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν στη Στουτγάρδη σε μια ακόμα «πρόβα» για τον  ερχόμενο χειμώνα  καθώς θα ξανασυναντηθούν  στη σκηνή, 5 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα