Παντρεύτηκε η 28χρονη κόρη του Έμινεμ με ρομαντικό νυφικό -Ο χορός με τον ράπερ πατέρα της [εικόνες]

Η κόρη του Έμινεμ, Hailie Jade Scott, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Evan McClintock.

Η 28χρονη influencer επιβεβαίωσε τον γάμο της μέσω Instagram τη Δευτέρα με στιγμιότυπα από τον ρομαντικό γάμο της.

«Ξύπνησα νύφη αυτή την εβδομάδα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της την οποία συνόδευαν μερικές φωτογραφίες. «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη,

πιο όμορφη γιορτή Σαββατοκύριακου. Χύθηκαν τόσα πολλά χαρούμενα δάκρυα, γέλια και χαμόγελα, και τόση αγάπη έγινε αισθητή.

«Ο Evan και εγώ νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για όλη την οικογένεια και τους φίλους που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν και να γίνουν μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας ως σύζυγοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Battle Creek του Μίσιγκαν το Σάββατο, σύμφωνα με το TMZ.

Κάλεσαν στενούς φίλους και την οικογένειά τους για να τους παρακολουθήσουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Greencrest Manor.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεγάλα ονόματα της ραπ σκηνής, όπως ο 50 Cent και ο Dr. Dre.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Hailie ντυμένη με ένα υπέροχο λευκό νυφικό με ρομαντική τούλινη φούστα και διάφανο πέπλο που ολοκληρώνει το κομψό της χτένισμα.

Οι εικόνες απαθανάτισαν επίσης τη Hailie να χορεύει με τον πατέρα της σε μια πίστα χορού με τριαντάφυλλα καθώς οι καλεσμένοι του γάμου παρακολουθούσαν συγκινημένη.

Τόσο ο σύζυγος όσο και ο πατέρας της ήταν ντυμένοι με κομψά σμόκιν. Ο Slim Shady φορούσε γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια.

Η Hailie και ο Evans είναι μαζί από το 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2023.

Ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους στο Instagram, με μια φωτογραφία του αγαπημένου της στα γόνατα, γράφοντας: «Casual Recap weekend… 2.4.23 I love you @evanmcclintock11».

Ποια είναι η κόρη του Έμινεμ που παντρεύτηκε

Μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ με τον διάσημο ράπερ μπαμπά της, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Marshall Bruce Mathers III, και τη μαμά της Kim Scott.

Σπούδασε στο Chippewa Valley High School και στο Michigan State University ενώ τώρα είναι influencer.

Έχει τρία αδέλφια, τους Alaina Marie Mathers, Stevie Laine Mathers και Parker Scott.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο επιτυχημένο podcast της για την παιδική της ηλικία, ενώ η Hailie αναπόλησε τα «σουρεαλιστικά» παιδικά της χρόνια και για το πώς μεγάλωσε σε tour bus.

Φωτογραφίες: Instagram

Oλες οι ειδήσεις Πώς θα ήταν τα παιδιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον, του Κένεντι με τη Μέριλιν και άλλων -Η ΑΙ απαντάΑγνοείται ο θετός αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο -Από το βράδυ του Σαββάτου, έκκληση από τις Αρχές του ΜαλιμπούΛιάγκας για Αλευρά: Όταν έλεγα πόσο ταλαντούχος είσαι ήμουν καλός, τώρα που σου άσκησα κριτική είμαι κακός δημοσιογράφος;

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντρεύτηκε, 28χρονη, Έμινεμ, [εικόνες],pantreftike, 28chroni, eminem, [eikones]