Σανίδες ξύλου «προσγειώθηκαν» σε περαστικούς από διαμέρισμα στην Τσιμισκή - 2 γυναίκες τραυματίστηκαν

11:40 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν από τις σανίδες ξύλου. Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από διαμέρισμα στην Τσιμισκή, στο οποίο γίνονταν εργασίες…

Το ατύχημα προκάλεσε αναστάτωση στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, με αστυνομικούς να κλείνουν

την περιοχή και ασθενοφόρο να μεταφέρει σε νοσοκομείο τις δύο γυναίκες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ελαφρά. Έτυχε να περνούν από το λάθος σημείο, την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Πιο αναλυτικά, σανίδες από ξύλο έπεσαν πάνω σε περαστικούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο γυναίκες. Συγκεκριμένα, τα ξύλα έπεσαν από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa.gr εκτελούνταν έργα πάνω στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα οι σανίδες να πέσουν πάνω σε περαστικούς, κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δυο γυναίκες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Να σημειωθεί πως αμέσως μετά το ατύχημα το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία με κορδέλες.

To άρθρο Σανίδες ξύλου «προσγειώθηκαν» σε περαστικούς από διαμέρισμα στην Τσιμισκή - 2 γυναίκες τραυματίστηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα