Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα με την 17χρονη καλλονή εγγονή του στις Κάννες -Μοιάζει στη διάσημη μητέρα της [εικόνες]

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είχε πάρει μαζί του ένα γλυκό plus one στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Megalopolis» στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ο 85χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης φωτογραφήθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του στις Κάννες στο διάσημο Grand Théâtre Lumière ποζάροντας με την 17χρονη εγγονή του Ρόμι Μαρς και τους πρωταγωνιστές του «Megalopolis». Φορώντας μαύρο κοστούμι και μαύρο παπιγιόν, ο Κόπολα κρατούσε ένα ξύλινο μπαστούνι και ψάθινο καπέλο για αξεσουάρ καθώς στεκόταν δίπλα στην εγγονή του.

Η 17χρονη εγγονή
του Φράνσις Φορντ Κόπολα στο κόκκινο χαλί

Η πανέμορφη Ρόμι, που έκανε στο ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί, ταίριαξε με τη χρωματική επιλογή του παππού της, φορώντας ένα στράπλες, μίνι μαύρο φόρεμα με τούλι, μαύρο τσαντάκι και αστραφτερές γόβες. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να περπατούν μαζί στο κόκκινο χαλί και αργότερα η Ρόμι εθεάθη να συνοδεύει τον παππού της στη θέση του στο θέατρο.

Η κόρη του σκηνοθέτη, η 53χρονη Σοφία Κόπολα, είναι μητέρα της Ρόμι και της 13χρονης Κοζίμα, τις οποίες μοιράζεται με τον μουσικό σύζυγό της Τόμας Μαρς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρόμι προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας, αν και μεγάλωσε μακριά από αυτά. Τον Μάρτιο η μεγαλύτερη κόρη της επίσης σκηνοθέτριας μοιράστηκε ένα TikTok που έχει διαγράψει από τότε, όπου είπε στους θεατές «να φτιάξουν μαζί μου μια σάλτσα ζυμαρικών με βότκα γιατί είμαι τιμωρία». Είχε πει, ακόμη, ότι οι γονείς της δεν θέλουν να είναι «nepo baby», ενώ η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Σε μια συνέντευξη στο «The Hollywood Reporter» για την ταινία της «Priscilla», η Σοφία Κόπολα σχολίασε το ότι η Ρόμι έγινε viral στο TikTok.

«Μας μεγάλωσαν να είμαστε τόσο ιδιωτικοί και τα social media είναι τόσο αντίθετα από το πώς μεγάλωσα εγώ», είχε πει τότε η Αμερικανίδα σκηνοθέτρια. «Έτσι, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να είναι επαναστατική».

«Έλαβα πολλά κομπλιμέντα για τη δημιουργία ταινιών της. Και κωμωδίες. Είναι αστεία. Αλλά οι άνθρωποι που συζητούν δημόσια για την ανατροφή των παιδιών μου δεν είναι αυτό που θα ήλπιζα», πρόσθεσε.

Την επόμενη ημέρα ο Κόπολα φωτογραφήθηκε με την αδελφή του, Talia Shire, τον γιο του Ρομάν και τις δύο εγγονές του στο photo call της ταινίας του. Η ξανθιά Ρόμι μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα της.

Φωτογραφίες: Associated Press, Splashnews

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα