Μαχαίρωμα σε ξενοδοχείο στα Χανιά: Πολύωρο χειρουργείο για τον έναν εκ των δύο τραυματιών

Πολύ σοβαρά τραύματα κατάφερε στον έναν εκ των δύο αλλοδαπών που επιτέθηκε ο 48χρονος Σκανδιναβός, που τα ξημερώματα μαχαίρωσε δύο άλλους αλλοδαπούς σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο creta24 o διοικητής του νοσοκομείου Χανίων όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ο ένας έφερε σοβαρά τραύματα στο θώρακα, ρήξη σπληνός και ρήξη διαφράγματος αριστερά.

Και οι δύο τουρίστες χειρουργήθηκαν

«Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από τους θωρακοχειρουργούς του νοσοκομείου και από τους γενικούς χειρουργούς μας και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης

Φροντίδας της Χειρουργικής Κλινικής», δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.

Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο. Το πρωί χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπέας και οι δύο τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Άγνωστα τα αίτια της επίθεσης

Ο 48χρονος άνδρας από την Σκανδιναβία, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο αλλοδαπούς, έναν Σουηδό και έναν Φινλανδό.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη, ενώ διερευνούν τα αίτια της επίθεσης, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαχαίρωμα, Χανιά, Πολύωρο,machairoma, chania, polyoro