Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη στο αυτοκίνητο [βίντεο]

Στην αποκατάσταση των μεταξύ τους σχέσεων φαίνεται πως έχουν προχωρήσει η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μετά τις εντάσεις που υπήρξαν μεταξύ τους στο πλαίσιο της δικαστικής τους διαμάχης που ακολούθησε τον χωρισμό τους.

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 9 χρόνια γάμου το 2019, με την είδηση να πέφτει σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz.

Η

δικαστική διαμάχη μεταξύ τους έγινε γνωστή το 2022, με τον τραγουδιστή να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα τον Μάιο του 2023, με μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η οποία προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Έκτοτε, ωστόσο,το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως έχει καταφέρει να αφήσει τις δύσκολες στιγμέςπίσω του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα«σημάδια» που αποκαλύπτουν ότι αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με τον πρώηνσύζυγό της

Τον Μάρτιο, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε στον πρώην σύζυγό της για την ονομαστική του γιορτή από τον «αέρα» της εκπομπής της.

«Θα μου επιτρέψετενα πω ένα "χρόνια πολλά” στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιώνμου, βεβαίως, γιατί όχι;», είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τώρα, η ίδια ανέβασε δύο βίντεο με τη μορφή story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία καταγράφεται να τραγουδά ένα από τα κομμάτια των Onirama, του συγκροτήματος του Θοδωρή Μαραντίνη.

Συγκεκριμένα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου οδηγεί, ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου της το «Καλοκαίρι», ένα τραγούδι που προέκυψε από τη συνεργασία των Onirama με τους Locomondo, με την ίδια να το τραγουδά ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, [βίντεο],sissy christidou, thodori marantini, [vinteo]