Δημήτρης Σταρόβας: Το μήνυμά του στον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο -«Έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια»

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, αλλά και τον φίλο του, Γρηγόρη Γκουντάρα, να μεταφέρουν μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» τις σχετικές εξελίξεις.

«Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο, με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη σας», ανέφερε στην εκπομπή η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, σχετικά με την

πορεία της υγείας του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

Η ίδια εξήγησεότι ακόμη δεν έχουν συζητήσει με τους γιατρούς το πότε θα μπορέσει ο ΔημήτρηςΣταρόβας να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο «είμαστε κοντά, αναλόγωςτων εξελίξεων».

ΔημήτρηςΣταρόβας: Τι ανέφερε η σύντροφός του για την πορεία της υγείας του

«Βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά. Το μωράκι μου έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια, άλλα είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο και αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι και κυρίως ο Δημήτρης -και νομίζω ότι το έχει καταλάβει-, είναι υπομονή. Όλα θα φτιάξουν, πρώτα ο Θεός, και να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στην Άννα, που στέκεται κολώνα δίπλα του», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος, μάλιστα, τον είχε επισκεφθεί προ μερικών ημερών.

«Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο “ευχαριστώ” και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά για την υγεία του. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος, με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονταν. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και, πρώτα ο Θεός, θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας, -Έχει,dimitris starovas, -echei