Βάνα Μπάρμπα: Πάω καλύτερα στην υγεία μου με τις ανοσοθεραπείες

Στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της, αλλά και στη μητέρα της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η οποία προβλήθηκε σήμερα.

Λίγο μετά από την εν λόγω συνέντευξη, η μητέρα της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, μετά από χρόνια μάχη με την άνοια.

Η Βάνα Μπάρμπαείχε μιλήσει στην εκπομπή σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που περνούσε με τημητέρα της, ενώ αποκάλυψε και ότι είναι καλύτερα

στην υγεία της, καθώςυποβάλλεται σε θεραπείες.

Βάνα Μπάρμπα: Όσαείχε πει για τη μητέρα της, λίγες ημέρες πριν τη «χάσει»

«Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες και όλα, πάω καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια είχεμιλήσει και για τη μητέρα της, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται την ημέραπου την «έχασε» η ηθοποιός: «Πέρασα πολύ δύσκολα χρόνια, ειδικά την τελευταίαπενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχειάνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.Βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείςνα τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Και μετάεγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Ηκατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες πια. Είμαι πιο έτοιμη, γιατί 8 μήνεςπηγαινοέρχομαι συνέχεια. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένειάμας».

«Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν, μίλησα μαζί της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν βέβαια προετοιμασμένη για το συμβάν, γιατί ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα», σημείωσε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας της Βάνας Μπάρμπα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάνα Μπάρμπα, Πάω,vana barba, pao