Ασπρόπυργος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη

Ελεύθερος -κατά ορισμένες πληροφορίες χωρίς περιοριστικούς όρους- μέχρι τη δίκη, αφέθηκε ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου εταιρείας που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη στον Ασπρόπυργο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αφέθηκε ελεύθερος, αφού οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, ο 46χρονος οδηγός που καταγγέλθηκε από την 27χρονη για βιασμό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία 27χρονης ότι ο 46χρονος οδηγός, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, τη βίασε μέσα σε όχημα, στήνοντας ένα άρρωστο σχέδιο.

Ασπρόπυργος: Η παγίδα που έστησε ο 46χρονος

Ο εφιάλτης για την 27χρονη εργαζόμενη, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, ξεκίνησε τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου, όταν μαζί με άλλους εργαζομένους περίμενε σε στάση του προαστιακού λεωφορείου της εταιρείας προκειμένου να μεταβούν στην εργασία τους.

Όταν ο οδηγός έφτασε στο σημείο, φέρεται να προφασίστηκε ότι δεν χωράνε όλοι στο λεωφορείο και ζήτησε από τη νεαρή γυναίκα να περιμένει ώστε να πάει να την παραλάβει μετά. Ο καταγγελόμενος επέστρεψε στο σημείο και η 27χρονη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, το οποίο έφτασε σε έκταση με ξερόχορτα σε ορεινή περιοχή, όπου και στάθμευσε.

Λίγο μετά, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το θύμα στους αστυνομικούς, ο 46χρονος πλησίασε την 27χρονη και άρχισε να την παρενοχλεί, αρχικά λεκτικά, και στη συνέχεια τη βίασε. Η νεαρή σε σοκ έκλαιγε, ενώ εκείνος φέρεται να της ζήτησε να ηρεμήσει και την οδήγησε στην εταιρεία όπου εργαζόταν.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας η 27χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στο Τ.Α. Ασπροπύργου, περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε και, καθώς είχε αιμορραγία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο 46χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα