Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας

Διευκρινίσεις για το έγγραφο που ορίζει ως νοσοκομείο αναφοράς το «Eυαγγελισμός» για τους προσκεκλημένους του τελικού του Conference League, έδωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Action 24.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ Γεωργιάδης για τον αγώνα του Conference League που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, «όσο αυτονοητο είναι ότι η αστυνομία πρέπει να έχει σχέδιο για εκείνη την ημέρα, ώστε να τηρηθεί η τάξη, άλλο τοσο αυτονόητο από τη σύμβασή μας με την UEFA είναι ότι το υπουργείο Yγείας πρέπει να παρέχει υγειονομική περίθαλψη στους ανθρώπους αυτούς».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο τελικός του Conference Cup στην Ελλάδα, προσθέτει στην αξία του τουριστικού μας προϊόντος

«Η Ελλάδα ζήτησε να αναλάβει μια διεθνή πανευρωπαϊκή οργάνωση, τον τελικό του Coference League γιατί ως τουριστική χώρα θεωρούμε ότι το να γίνει ο τελικός του Conference Cup στην Ελλάδα, προσθέτει στην αξία του τουριστικού μας προϊόντος. Θα είναι σαν μια δωρεάν διαφήμιση της χώρας», είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας.

«Για να κάνεις την αίτηση στην UEFA και να ζητήσεις να πάρεις την διοργάνωση, σου βάζει η UEFA κάποιους κανόνες και σoυ λέει προαπαιτούμενα είναι ένα, δύο, τρια», πρόσθεσε.

«Το Conference Cup το έχει καλέσει η ελληνική δημοκρατία, αυτοί οι άνθρωποι είναι προσκεκλημένοι μας»

«Όσο αυτονόητο είναι ότι η αστυνομία πρέπει να έχει σχέδιο για να τηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια, άλλο τόσο αυτονόητο από τη σύμβασή μας είναι ότι το υπουργείο Υγείας πρέπει να παρέχει υγειονομική περίθαλψη στους ανθρώπους αυτούς. Το Conference Cup το έχει καλέσει η ελληνική δημοκρατία, αυτοί οι άνθρωποι είναι προσκεκλημένοι μας», εξήγησε στη συνέχεια.

Τα νοσοκομεία που θα συνδράμουν σε περίπτωση που χρειαστεί

Ενημέρωσε ότι το σχέδιο για την υγεία που έχει καταθέσει το υπουργείο στην UEFA, προβλέπει τρια νοσοκομεία αναφοράς για εκείνη την ημέρα. Το Σισμανόγλειο, το ΚΑΤ και το Ευαγγελισμός. Ανολόγως το μεγέθους του περιστατικου θα ξερει το ΕΚΑΒ και ήδη το ξέρει ότι αν συμβεί κάτι εκείνη την ημέρα θα πάρει φιλάθλους αν κάτι συμβεί και θα τους μεταφέρει σε ένα από αυτά τα τρία Νοσοκομεία.

Ερωτηθείς για το αν στον Ευαγγελισμό θα πηγαίνουν μόνο οι VIP εξήγησε: «Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα