H Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε μαζί της η Άννα Γουίντουρ

Ποιος θα ξεχάσει άραγε τη στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν περνάει δίπλα από την Άννα Γουίντουρ σε επίδειξη μόδας, με την διάσημη εκδότρια της Vogue να μην μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της;

Το σκηνικό αυτό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο, στην επίδειξη της Βικτόρια Μπέκαμ.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που έκανε τότε

το γύρο του διαδικτύου, η Κιμ Καρντάσιαν φορώντας ένα θεόστενο ροζ φόρεμα προχωρά για να πάρει τη θέση της στην επίδειξη. Χαιρετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που κάθεται αριστερά της Άννας Γουίντουρ, η οποία όμως δείχνει να έχει γυρίσει το βλέμμα της προς άλλη κατεύθυνση, σαν να αποφεύγει την Κιμ.

Τα σχόλια τότε ήταν πολλά με πολλούς να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί μεταξύ αυτών των δύο γυναικών και να σχολιάζουν το πόσο μπορεί να θύμωσε η Άννα Γουίντουρ που ίσως και να μην της έστελνε πρόσκληση για το Met Gala. Τώρα όμως η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα.

Η Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί τι συνέβη και άργησε 20 λεπτά στην επίδειξη μόδας

Κατά τη διάρκεια λοιπόν την πρεμιέρας της 5ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu, η Κιμ Καρντάσιαν και η Κρις Τζένερ βρίσκονται στο δρόμο για το σόου της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο οποίο θα περπατήσει και η Κένταλ Τζένερ. Αλλά δεν υπολόγισαν την κίνηση!

«Βρισκόμαστε σε αυτό το μποτιλιάρισμα και ξέρουμε ότι θα αργήσουμε. Νιώθουμε απαίσια» λέει η Κρις Τζένερ. «Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Είναι σαν να υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να πας και ένας για να γυρίσεις. Τα πάντα είναι μπλοκαρισμένα».

Το επεισόδιο γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν δημοσιεύματα υποστήριζαν πως η εκδότρια της Vogue Άννα Γουίντουρ, η οποία βρισκόταν στο σόου και καθόταν δίπλα στην Κιμ, μόλις έφτασε θύμωσε πάρα πολύ που η διάσημη τηλεπερσόνα δεν είναι εμφανιστεί ακόμα.

Στο αυτοκίνητο, η Κρις ρωτάει την Κιμ Καρντάσιαν αν θέλει να στείλει μήνυμα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ πως θα αργήσουν, αλλά η Κιμ απορρίπτει την ιδέα.

«Είμαι τόσο αγχωμένη που δεν θα προλάβουμε το σόου» λέει η Κρις. «Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για την Κιμ και η Βικτόρια με την Κιμ είναι φίλες. Και η Κένταλ θα περπατήσει στο σόου».

«Δεν αργώ ποτέ» λέει η Κιμ

Η επίδειξη μόδας τελικά ξεκινάει όταν το δίδυμο μητέρας – κόρης είναι ακόμα στο δρόμο, κάτι που αγχώνει ακόμα περισσότερο την Κιμ. «Η διαδρομή με το αυτοκίνητο μας πήρε μία ώρα, οπότε αργήσαμε 20 λεπτά για την επίδειξη» λέει η Κιμ εξομολογούμενη: «Εγώ δεν αργώ ποτέ. Σέβομαι τον χρόνο των ανθρώπων και νιώθω πολύ άσχημα που αργήσαμε».

Καθώς φτάνουν τελικά στην εκδήλωση, η Κιμ λέει στους τηλεθεατές πως γνωρίζει ότι αυτό το περιστατικό θα παρερμηνευτεί από τα μέσα ενημέρωσης.

«Ξέρω τι θα ακολουθήσει – και όλοι θα πουν ότι εμείς καθυστερήσαμε το σόου. ‘Ποιοι νομίζουν ότι είναι;’ θα πουν. Και πως η Άννα τρελάθηκε. Οτι δεν συμπαθούμε η μία την άλλη» λέει και προσθέτει: «Αν μη τι άλλο, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα νωρίτερα κάπου απλά για να μην δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να πει οτιδήποτε».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα