«Στα κάγκελα» για τα εσωκομματικά και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Κανείς δεν νομιμοποιείται να με διώξει από το ΠΑΣΟΚ» υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όντας ο μόνος, επί του παρόντος, που δηλώνει ανοιχτά ότι θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, όταν ανοίξουν οι σχετικές διαδικασίες από τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Παπανδρέου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιμένει στη σφοδρή κριτική του τόσο για τα εσωκομματικά

όσο και για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Έτσι λοιπόν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι «κανείς δεν νομιμοποιείται να με διώξει από το ΠΑΣΟΚ». «Έχω ιστορία και μπορώ να εκφράσω ένα λαϊκό ακροατήριο 80% που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με τη διαδικασία που θα επιλεγεί, ο κ. Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι θα συγκρουστεί, ενώ για την κυβέρνηση Παπαδήμου ανέφερε ότι πρέπει να μείνει όσο χρειάζεται, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Ακόμη, ο κ. Χρυσοχοΐδης άσκησε σκληρή κριτική στη διετία διακυβέρνησης Παπανδρέου, στην οποία μετείχε ως βασικό στέλεχος, λέγοντας ότι «έπρεπε να αποφύγουμε το Μνημόνιο και, όταν μπήκαμε, έπρεπε να διαπραγματευτούμε, ενώ στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε».

Επίσης, απέδωσε λάθη σε μεγάλο μέρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς πολλοί υπουργοί ήταν άπειροι, μη εκλεγμένοι, φίλοι του αρχηγού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το δημοψήφισμα ανέφερε ότι παρασύρθηκε, καθώς στο υπουργικό Συμβούλιο δόθηκε η εντύπωση ότι έχει εξασφαλιστεί η 6η δόση και υπήρχε συνεννόηση με τους εταίρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα