Ψυχιατρική εξέταση ζητά εκ νέου η Βίκυ Σταμάτη

Αυτήν τη φορά προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ζητά και πάλι η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, προσφεύγοντας αυτή τη φορά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού έλαβε πριν από λίγες ημέρες αρνητική απάντηση από τον κ. Μαλλή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και έτσι τώρα καταφεύγει στο αρμόδιο Συμβούλιο,

προσδοκώντας το «ναι» των δικαστών στο αίτημά της, με στόχο την άρση της κράτησής της. Στην αίτηση της προς τον ανακριτή, η Βίκυ Σταμάτη προσκόμισε ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της Ψυχιατροδικαστικής, Α. Δουζένη, ο οποίος αναφέρεται σε έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία της προσωπικότητάς της και ότι επίσης η κρατούμενη πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Αρνητική στο αίτημα της κατηγορουμένης προς τον ανακριτή ήταν και η αρμόδια εισαγγελέας, Ευγ. Κυβέλου.

Η αιτούσα στη νέα αίτησή της, μεταξύ άλλων αναφέρει: «H απόρριψη όλων ανεξαιρέτως των αιτημάτων μου με υποβάλλει σε σκέψεις υφέρπουσας μεροληπτικότητας σε βάρος του πρόσωπου μου, που πιθανόν να οδηγήσει στην παραβίαση της αρχής της αμεροληψίας του Δικαιοδοτικού Οργάνου και κατ’ ακολουθία στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου. Ομολογώ δε ότι εκπλήσσομαι και από την προσήλωση της εισαγγελέως στο υλικό των εφημερίδων, το οποίο θεωρεί ως σοβαρό αποδεικτικό μέσο, σε αντίθεση με τα υπάρχοντα στοιχεία της δικογραφίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα