Καρατζαφέρης: «Όταν ο ληστής μπαίνει στο σπίτι σου να μπορείς να τον πυροβολήσεις»

Αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να μπορούν οι πολίτες να πυροβολούν εναντίον εκείνων που παραβιάζουν τις κατοικίες τους, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα ο κ. Καρατζαφέρης

είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να αλλάξει ο νόμος, όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να τον πυροβολείς. Να αλλάξει ο νόμος και για τους αστυνομικούς. Να μην περιμένει ο αστυνομικός να τραβήξει πρώτα ο ληστής το όπλο».

Αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέτρεψε τον κ. Χρυσοχοΐδη να χρησιμοποιήσει τα άδεια στρατόπεδα για τη στέγασή τους και δήλωσε πως θα πρέπει να σιτίζεται μόνο όποιος θα έχει κάποια εργασία και θα παράγει. «Βάλτους μέσα σε άδεια στρατόπεδα και να τρώει μόνο όποιος παράγει. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι θα μπαίνει σε στρατόπεδο αν έρθει εδώ και θα τρώει μόνο αν κάνει κάποια δουλειά για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε πως οι προθέσεις του κόμματός του είναι διώξει όλους τους μετανάστες. «Δεν θα πληρώνουμε για πάντα δήλωσε το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα», είπε.

Προσέθεσε δε ότι από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. «Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους» υποστήριξε.

Απαντώντας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη συνέστησε «ψυχραιμία», υπογραμμίζοντας ότι «δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία, ούτε η ένταση, ούτε ο φόβος, ούτε ο τρόμος». «Υπάρχει ένας εξαιρετικά χρήσιμη και αποτελεσματική νομοθεσία σε ό,τι αφορά τη χρήση των όπλων από την πλευρά των αστυνομικών» σημείωσε.

«Είναι υποχρεωμένο το κράτος να αποκαταστήσει την τάξη» συνέχισε και δεσμεύτηκε για την πάταξη της εγκληματικότητας. «Ο δημόσιος χώρος και η ασφάλειά του θα αποκατασταθούν» είπε, διαμηνύοντας ότι «δεν μπορούν σε διάφορες περιοχές της χώρας να δρουν ανεξέλεγκτα και να επιβάλλουν τον νόμο κάποιοι ακραίοι -είτε από την μια μεριά είτε από την άλλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα