Είχαν διαρρήξει 73 αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Πλούσια δράση είχαν αναπτύξει αλλοδαποί στα νότια προάστια τους τελευταίους μήνες, οι οποίοι έσπαζαν τα τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζαν ότι πολύτιμο υπήρχε μέσα σε αυτά.

Χθες το πρωί συνελήφθηκε ο ένας από τους δράστες Γεωργιανής καταγωγής από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης 28 ετών, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α Γλυφάδας προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς

του, βραδινές ώρες της 7-8/10/2011, διέρρηξαν στη περιοχή της Γλυφάδας δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, φορτιστές κινητών τηλεφώνων και άλλα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Εξακριβώθηκε ότι συνολικά έχουν διαπράξει εβδομήντα τρεις διαρρήξεις-κλοπές σε αυτοκίνητα και αναλυτικά:

Είκοσι οκτώ (28) στην Γλυφάδα. Δέκα τέσσερις (14) στον Άλιμο. Εννέα (9) στο Ελληνικό. Τέσσερις (4) στην Βουλιαγμένη. Εννέα (9) στην Αργυρούπολη. Εννέα (9) στην Ηλιούπολη.

Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κλοπιμαία.

Ο συλληφθείς όπως προέκυψε είχε συλληφθεί στο παρελθόν από το Τ.Α. Βούλας για διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα με άλλους δύο (2) ομοεθνείς του, και του είχαν επιβληθεί με Διάταξη του κ. Ανακριτή οι περιοριστικοί όροι εμφάνισής του στο Τ.Α. του τόπου κατοικίας του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα