Ανθυγιεινές Ιστορίες

Το κόλπο των κυκλωμάτων στο Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς», με τις καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς ασφάλειας και καθαριότητας.

Παρά τις ομολογούμενες επίμονες προσπάθειες της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων, υπουργείων και συγκεκριμένα προσωπικά του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου που επιμόνως πέτυχε μέσω συγκεκριμένου πλαισίου διαφάνειας και αξιοκρατίας σημαντικά οικονομικά οφέλη για το κράτος και τους πολίτες του με τον εξ’ ορθολογισμό των διαδικασιών όσον αφορά των πολύπαθο τομέα των δημοσίων διαγωνισμών κάποιοι

σαν τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθούν να ζουν στο παρελθόν και να αμύνονται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια αλλαγής της αρρωστημένης νοοτροπίας, της αναξιοκρατίας, της μίζας και του προσωπικού συμφέροντος. Οι εν λόγω καταστρατηγούν ακόμα και  τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων, κωλυσιεργούν επί σχεδόν ένα χρόνο στη κατακύρωση των διαγωνισμών στο Νοσοκομείο (ασφάλεια – καθαριότητα) δίνοντας συνεχώς παρατάσεις μέσω του γνωστού κόλπου της διαπραγμάτευσης στους αγαπημένους τους, που κυριολεκτικά έχουν ριζώσει στο συκγκεριμένο Νοσοκομείο – και όχι μόνο. Εφτασε ο κόμπος στο χτένι, όμως και όλοι αυτοί που πράττουν υπογείως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ελληνικού λαού και της δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα