Don και Maxine Simpson: Έζησαν 62 χρόνια μαζί και πέθαναν πιασμένοι χέρι-χέρι

Είναι από τις ιστορίες ζωής που θυμίζουν ταινία, είναι μια ιστορία αγάπης που διήρκησε για μια ζωή και όχι μόνο, αφού οι «πρωταγωνιστές» άφησαν την τελευταία τους πνοή με τέσσερις ώρες διαφορά.

Πρόκειται για τον Don και την Maxine Simpson από το Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια που, παντρεμένοι επί 62 χρόνια και έχοντας μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή, γυρίζοντας τον κόσμο, πέρασαν τις τελευταίες ώρες της ζωής τους πιασμένοι χέρι-χέρι και χαμογελαστοί.

Σύμφωνα με το ABC News,

η γνωριμία τους έγινε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Don μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο γοφό, αλλά η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται γρήγορα. Η οικογένειά του, τον έφερε στο σπίτι, για να είναι με τη σύζυγό του, που έδινε μάχη με τον καρκίνο για πολλά χρόνια. «Έφυγε» πρώτη εκείνη και, τέσσερις ώρες αργότερα, ακολούθησε και ο Don.

Η εγγονή τους, Melissa Sloan, διηγείται τις τελευταίες ώρες του ζευγαριού: «Τους κρατήσαμε μαζί και είχαμε τα κρεβάτια τους δίπλα το ένα στο άλλο. Η γιαγιά ξύπνησε και τον είδε και κράτησε το χέρι του. Ήξεραν ότι ήταν ο ένας δίπλα στο άλλον».

Δεν πέρασε πολλή ώρα και η Maxine άφησε την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια, «έφυγε» και ο Don.

Keywords
Τυχαία Θέματα