Ύποπτος φάκελος εξουδετερώθηκε στο ΕΛΤΑ Κρυονερίου

14:26 3/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Φάκελος με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο Κυρονέρι Αττικής, ο οποίος προκάλεσε κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

O φάκελος που ταχυδρομήθηκε από τη Θεσσαλονίκη είχε ως παραλήπτη πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής και όπως αναφέρουν πληροφορίες έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο του επειδή έπεσε την ώρα που μεταφερόταν, μαζί με άλλα δέματα, από υπαλλήλους των ΕΛΤΑ

για τη διαλογή και σημειώθηκε ανάφλεξη, χωρίς να προκληθεί έκρηξη. Ως αποστολέας εμφανίζεται συγγενικό πρόσωπο του παραλήπτη.

Οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομείο ενημέρωσαν την αστυνομία και δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έσπευσαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το δέμα ήταν ένας φάκελος κίτρινου χρώματος, τύπου Α3, που περιείχε ένα καφέ ντοσιέ, διαστάσεων 32x24x8 cm, που έκλεινε με ταινία velcro. Η αστυνομία σε ανακοίνωση της καλεί «εάν κάποιος υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ αντιληφθεί ανάλογο φάκελο ή κάποιος πολίτης, Φορέας, Οργανισμός, Υπηρεσία κλπ. παραλάβει τέτοιο φάκελο να μην τον ανοίξει και να επικοινωνήσει άμεσα με τα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β)».

Keywords
Τυχαία Θέματα